Ben genel de hiçbir şeye izin vermem, bildirim bile gelmez bana haberler dışında.
Detaylar
Kim cevapladı?Lumity
Başarılı
- Makaleler
- 1
Kullanılabileceği yönlerde var mesela bir konu açarken yazım yanlışları gibi şeyleri düzeltmede ve konu için başlık bulma gibi konularda fena olmaz ama bütün konuyu kalkıp ChatGPT'e yazdırırsak iş sıkıntı.
Ayrıca, ChatGPT gibi yapay zekalar sürekli hatalarda yapıyorlar bu yüzden ChatGPT ile yazdırılan konulardaki bilgiler yanlış olacaktır.
Ayrıca, ChatGPT gibi yapay zekalar sürekli hatalarda yapıyorlar bu yüzden ChatGPT ile yazdırılan konulardaki bilgiler yanlış olacaktır.
Eğer konu sahibinin işine yarasa idi konu sahibi gpt kullanır,konu açmazdı.Bugün ChatGPT ile yazılan bir içerik için rapor geldi. Bu içeriklere izin verelim mi, kaldıralım mı? Sadece anketi doldurmakla kalmayın, görüşlerinizi de belirtin.
Nereqla
Başarılı
Aslında bu düşünce her zaman doğru değil, o kadar basit sorular var ki forumlarda gördüğüm çoğu GPT ile çözülebilecek şeyler ancak bu GPT'yi forumda kabul ettiğim anlamına kesinlikle gelmiyor. GPT cevapları kişi ile arasında olmalı, bir diyalog dönmeli öyle tek cevapla GPT çoğu zaman çözemiyor, hatalı cevaplar verebiliyor bunu göze almalı kısaca GPT'yi kullanmayı öğrenmeli suyundan faydalanmalı ama dikkatli de olmalı.Eğer konu sahibinin işine yarasa idi konu sahibi gpt kullanır,konu açmazdı.
Bugün ChatGPT ile yazılan bir içerik için rapor geldi. Bu içeriklere izin verelim mi, kaldıralım mı? Sadece anketi doldurmakla kalmayın, görüşlerinizi de belirtin.
İnsanları GPT'ye yönlendirmeliyiz bence ama forum üstünde sorulan gerçek insanlar tarafından cevaplanmalı diye düşünüyorum, cevaplayan kişi/kişiler gerekirse GPT tavsiyesinde bulunabilir.
GPT'den nasıl faydalanabiliriz, her dediğine inanmamalıyız teyit etmeliyiz gibi konuları ele alan bir GPT kullanım rehberi ile destek olunabilinir belki. Bunun dışında bariz GPT olan tüm yanıtların/makalelerin kaldırılması görüşündeyim ben. Yoksa forum amacından çıkar yapay zeka için bir ara katmana döner sadece.
Benim ChatGPT kullanılan içerik raporum geçen günlerde reddedilmişti. Yüzde 95 ihtimal Recep abinin bahsettiği rapor bu arada.
Doğal son: Forum ChatGPT'ye izin vermeme kararı aldı.
Halide Edip Adıvar'a ait Sinekli Bakkal romanını Halit Ziya Uşaklıgil yazdı gibi göstererek paylaşan biri vardı. Kaynağı nereden aldın diye sordum, ChatGPT şeklinde yanıt verdi. Bazen lüzumsuz şeyler sunduğu gibi bunları okumadan bilmeden paylaşanlar var.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-