Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
İstenilen:
'GPT, senden şu fotoğrafa soldan sağa olacak şekilde işlemcilerin üstüne "i5 3210M 300₺", "i3 3110M 200₺", "Celeron B830 100₺" diye yazmanı isteyeceğim."

Görsel:

IMG_20251015_174554_888.webp

Gelen sonuç:

file_000000001ed0620a996444a7060ff8f5.webp

Kısacası, editlemeye üşenmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü değil aslında. Ama daha çok gelişse daha iyi olur.
Bence daha çok gelişmesin, hele videolar. Sosyal medyada gezemez olduk saçma sapan videolar. Hayır, bir amaca da hizmet etmiyorlar. "Cidden bu içerikler için mi su ve elektrik harcıyoruz?" diye soruyorum kendi kendime çoğu zaman. İhtiyarların inanması ayrı dert.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tek bende mi farklı sonuçlar oluyor bilmiyorum fakat isim (chatGPT gibi), "isteyeceğim." gibi belirteçler kullanmadan direkt olarak komutu verince çok daha iyi sonuç veriyor.

Mesela "Şunu şöyle yapabilir misin?" demek prompt olarak farklı sonuç verdiriyor; "Bunu böyle yap." demektense.

Gemini'ye sadece telefon kutusu fotoğrafını at. İşlemcileri anlat gerisini yaslan arkana izle. 🤣
O kadar mı cidden. Hemen 🙋🏻

Bir tek bende mi farklı sonuçlar oluyor bilmiyorum fakat isim (chatGPT gibi), "isteyeceğim." gibi belirteçler kullanmadan direkt olarak komutu verince çok daha iyi sonuç veriyor.

Mesela "Şunu şöyle yapabilir misin?" demek prompt olarak farklı sonuç verdiriyor; "Bunu böyle yap." demektense.
Kesinlikle, tıpkı forumda kalın yazıyla yazılan metin gibi onun için anlaşılır oluyor.