Detaylar
Kim cevapladı?creazy
Başarılı
Ben de oluyor, problem ChatGPT'de bence.Selam arkadaşlar, ne yaptıysam olmadı ya; her kartımı denedim ama bir türlü kabul ettiremedim. Bunu yaşayan ve çözen var mı?
- Makaleler
- 22
Kredi kartı, sanal kart ve ön ödemeli (Papel, Papara vb.) kartları genelde kabul etmiyor. Direkt olarak nakit hesaba bağlı bir banka kartından ödeme yapmayı deneyin.
creazy
Başarılı
Onu ben de denedim, yine aynı hatayı verdi.
VenomBey
Başarılı
Hayır Mastercard veya Visa Hocam.
Kredi Kartı ve Normal Ön ödemeli banka kartı denedim olmadı.Kredi kartı, sanal kart ve ön ödemeli (Papel, Papara vb.) kartları genelde kabul etmiyor. Direkt olarak nakit hesaba bağlı bir banka kartından ödeme yapmayı deneyin.
Evet
Daha önce aynı kartla ücretsiz üyelik alınmışsa işlemi tamamlamıyor. Ben de denedim birkaç defa ama olmadı.
VenomBey
Başarılı
Başka kartlarda denedim ama nafile. Bence bu arada bir problem varDaha önce aynı kartla ücretsiz üyelik alınmışsa işlemi tamamlamıyor. Ben de denedim birkaç defa ama olmadı.
VPN + farklı tarayıcı ve hesapla deneyin. Belki IP adresi gibi şeylerden belirli kara listeler yapıyorlardır.Başka kartlarda denedim ama nafile. Bence bu arada bir problem var
Yeni konular
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-
-