Ashley Freya 98

Bilgin
Yer
Japonya
ChatGPT artık mesajlarınıza kendi kendine emoji bırakıyor. Özellik herkeste yok, bazı kullanıcılara açıldı. Biz de emoji bırakabiliyoruz ama sadece 5 tane ile sınırlı.

IMG-20260902-WA0004.webp

Bu yapay zekaların bu kadar insancıl tepkiler vermesine karşıyım. Ancak bilerek yapıyorlar çok bilinçli ve planlı bir çalışma var psikolojilerimiz üzerinde. Konuşurken nefes alma sesi çıkartıyor ChatGPT ve Gemini. Uzun vadede toplum sağlığı açısından zararlı görüyorum.

Bu yapay zekaların bu kadar insancıl tepkiler vermesine karşıyım. Ancak bilerek yapıyorlar çok bilinçli ve planlı bir çalışma var psikolojilerimiz üzerinde. Konuşurken nefes alma sesi çıkartıyor ChatGPT ve Gemini. Uzun vadede toplum sağlığı açısından zararlı görüyorum.
Büyük resmi görmüşsünüz hocam. Apple kullanıp bunu demeniz çok ironik. Siri de artık yapay zeka destekli sayılır.

Hoş olmuş, bir şeyler anlatırken onaylanıyor gibi hissettim. Bilgi almak istediğim bir konuda düşüncelerimi belirttiğimde sanki konu hakkında aslında bilgim varmış gibi baş parmak atıyor :D