Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 2 Şubat 2025 #11 THE KEROXEA dedi: Orada çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eskiden çalışıyordu fakat şu an çalışmıyor maalesef.
THE KEROXEA dedi: Orada çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eskiden çalışıyordu fakat şu an çalışmıyor maalesef.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 2 Şubat 2025 #12 Bruhistan dedi: Eskiden çalışıyordu fakat şu an çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada güncelleme gelmiş güncelleme ye bakabilir miyim
Bruhistan dedi: Eskiden çalışıyordu fakat şu an çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada güncelleme gelmiş güncelleme ye bakabilir miyim
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 2 Şubat 2025 #13 THE KEROXEA dedi: Hocam bu arada güncelleme gelmiş güncelleme ye bakabilir miyim Genişletmek için tıkla... Nasıl bir güncelleme?
THE KEROXEA dedi: Hocam bu arada güncelleme gelmiş güncelleme ye bakabilir miyim Genişletmek için tıkla... Nasıl bir güncelleme?
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 3 Şubat 2025 #14 Bruhistan dedi: Nasıl bir güncelleme? Genişletmek için tıkla... Bildirim kısmında sistem güncellemesi gibi bir şey var da hocam onu demiştim
Bruhistan dedi: Nasıl bir güncelleme? Genişletmek için tıkla... Bildirim kısmında sistem güncellemesi gibi bir şey var da hocam onu demiştim
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 3 Şubat 2025 #15 THE KEROXEA dedi: Bildirim kısmında sistem güncellemesi gibi bir şey var da hocam onu demiştim Genişletmek için tıkla... Ha anladım bakabilirsiniz.
THE KEROXEA dedi: Bildirim kısmında sistem güncellemesi gibi bir şey var da hocam onu demiştim Genişletmek için tıkla... Ha anladım bakabilirsiniz.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 3 Şubat 2025 #16 Bruhistan dedi: Ha anladım bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığınız ekran fotoğrafı daki logoyu bahsettim yanlış anlaşılma oldu sanırım
Bruhistan dedi: Ha anladım bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığınız ekran fotoğrafı daki logoyu bahsettim yanlış anlaşılma oldu sanırım
1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 3 Şubat 2025 #17 rm -rf /var/opt/chatgpt Denemek lazım.
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 3 Şubat 2025 #18 THE KEROXEA dedi: Hocam sizin attığınız ekran fotoğrafı daki logoyu bahsettim yanlış anlaşılma oldu sanırım Genişletmek için tıkla... Hay Allah bende forumdaki güncelleme sandım ya şimdi telefonda serviste yarın belki atabilirim. Xiaomi'nin kıytırık güncellemisidir işte. E bir yuh kardeşim bir güncelleme nasıl 4 GB olabilir. Redmi almakta büyük hata yapmışım. Keşke imkanım varken Samsung alsaydım. Son düzenleme: 4 Şubat 2025
THE KEROXEA dedi: Hocam sizin attığınız ekran fotoğrafı daki logoyu bahsettim yanlış anlaşılma oldu sanırım Genişletmek için tıkla... Hay Allah bende forumdaki güncelleme sandım ya şimdi telefonda serviste yarın belki atabilirim. Xiaomi'nin kıytırık güncellemisidir işte. E bir yuh kardeşim bir güncelleme nasıl 4 GB olabilir. Redmi almakta büyük hata yapmışım. Keşke imkanım varken Samsung alsaydım.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 4 Şubat 2025 #19 Bruhistan dedi: bir güncelleme nasıl 4 GB olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer cihazlar gibi kaynaklara ekleme olarak değil de tgz olarak indirip kurulum yapıyor ondan muhtemelen.
Bruhistan dedi: bir güncelleme nasıl 4 GB olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer cihazlar gibi kaynaklara ekleme olarak değil de tgz olarak indirip kurulum yapıyor ondan muhtemelen.