MeReKGs67

Uzman
Selamlar. Genel olarak bu üçü ile neler yapılabilir kodlama işleri dışında acaba? Fazla bilgim yok çünkü bilgilendirir misiniz? Yani elimde bunlar olsa bana nelerin yolu açılıyor :D

Paralı sürümde her şeye izini olabiliyor. Mesela uçak bileti alıyor veya ekranını paylaşıyorsun anlamadığın yeri anlatıyor PC'yi kontrol edebiliyor diye biliyorum. DALL-E ayrı ileri düzey resim oluşturuyor.

Paralı sürümde her şeye izini olabiliyor. Mesela uçak bileti alıyor veya ekranını paylaşıyorsun anlamadığın yeri anlatıyor PC'yi kontrol edebiliyor diye biliyorum. DALL-E ayrı ileri düzey resim oluşturuyor.
Mesela normalde altyazı eklenmemiş bir youtube videosundaki konuşulanları çözümleyip yazıya dökebiliyor mu :D

DALL·E artık desteklenmiyor. İsmi GPT Image 1 oldu ve ChatGPT'ye entegre edildi. Bing üzerinden de kullanılabiliyor. Bence şu an piyasadaki en iyi yapay zeka görsel oluşturucu.

Onu whisper yapıyor. Ben subtitle edit ile kullanıyorum.
Whisper ChatGPT'den ayrı ama gene Open AI'ın diye biliyorum?

Normal ses kayıtlarını yazıya dökmek için neyi kullanıyorsunuz?

DALL·E artık desteklenmiyor. İsmi GPT Image 1 oldu ve ChatGPT'ye entegre edildi. Bing üzerinden de kullanılabiliyor. Bence şu an piyasadaki en iyi yapay zeka görsel oluşturucu.

bunu mu kastediyorsun?

"Galata kulesinin üzerine dikilmiş Türk bayrağı" dedim harika yaptı.

_49f0e360-9aad-4565-9eab-f66281999ce5.webp

Son düzenleme:
Whisper ChatGPT'den ayrı ama gene open AI'ın diye biliyorum?

Normal ses kayıtlarını yazıya dökmek için neyi kullanıyorsunuz?

Bunu mu kastediyorsun?

"Galata kulesinin üzerine dikilmiş Türk bayrağı" dedim harika yaptı.

Eki Görüntüle 156397

Subtitle edit adında GitHub'da harika bir program var. Onun içinde eklenti kısmı var seçiyorum kendi kuruyor eklentiyi. Sesten çekiyorum her dilde alt yazı yapıyorum. Sonra Türkçe çeviri var oradan DeepL apisi ile Türkçeye çeviriyorum belli kotası var. O şekilde kurs ders videoları indirip öğreniyorum.

Subtitle edit adında GitHub'da harika bir program var. Onun içinde eklenti kısmı var seçiyorum kendi kuruyor eklentiyi. Sesten çekiyorum her dilde alt yazı yapıyorum. Sonra Türkçe çeviri var oradan DeepL apisi ile Türkçeye çeviriyorum belli kotası var. O şekilde kurs ders videoları indirip öğreniyorum.
Allah Allah! Çok iyiymiş. Bir rehber yapmayı düşünür müsün dostum bununla ilgili :D

Ekran 1111.webp

Allah Allah! Çok iyiymiş. Bir rehber yapmayı düşünür müsün dostum bununla ilgili :D

Kısa bir rehber belki olabilir yoksa çok basit. :D