inters0

Uzman
Merhaba, güvenli ve ucuz bir şekilde güvenilir ChatGPT Plus üyeliği nasıl alabilirim? Güvenli olması önemli çünkü bazı özel bilgilerimi/şifrelerimi paylaşmam gerekiyor. Demek istediğim birkaç kişi kullanmak istemiyorum veya satıcının bir anda hesabıma girmesini istemiyorum. Yurt dışındayım. Ucuza alabileceğim global siteler var mı? Mesela Eneba, G2A gibi. Türkiye'de yerel bir siteden de alabilirim eğer mantıklıysa.

Sadece GPT mi alacaksınız aylık 20 dolar verip yoksa chat llm abacus var o daha uygun neredeyse her model var.
Farki nedir tam anlamadim. Biraz daha acabilirmisiniz? Ve link paylasmaniz mumkunmu?

Güney korede 1 aylık ücretsiz sanırım VPN ile dene.
Hocam gecende hindistanda oyle dediler bosuna 2 saat ugrastim, eminseniz deneyebilirim

@emre259

Merhaba, güvenli ve ucuz bir şekilde güvenilir ChatGPT Plus üyeliği nasıl alabilirim? Güvenli olması önemli çünkü bazı özel bilgilerimi/şifrelerimi paylaşmam gerekiyor. Demek istediğim birkaç kişi kullanmak istemiyorum veya satıcının bir anda hesabıma girmesini istemiyorum. Yurt dışındayım. Ucuza alabileceğim global siteler var mı? Mesela eneba, G2A gibi. Türkiye'de yerel bir siteden de alabilirim eğer mantıklıysa.

Ucuza satan yerler genellikle paylaşımlı hesap herkes mesajlarınızı okur yani.

ChatGPT GO hazır ülkemize gelmişken alın derim 249₺ sanırım saat başı tam 20 mesaj ve 4 kat daha fazla ek ekleme imkanı sunuyor Plus'ta saat başı 50 mesaj var ve 8 kat daha fazla ek imkanı var ayrıca GPT-5.2 harici diğer modellere erişim imkanı var.

İllaki gerek değilse anlatıklarım GO öneririm.

Ucuza satan yerler genellikle paylaşımlı hesap herkes mesajlarınızı okur yani.

ChatGPT GO hazır ülkemize gelmişken alın derim 249₺ sanırım saat başı tam 20 mesaj ve 4 kat daha fazla ek ekleme imkanı sunuyor Plus'ta saat başı 50 mesaj var ve 8 kat daha fazla ek imkanı var ayrıca GPT-5.2 harici diğer modellere erişim imkanı var.

İllaki gerek değilse anlatıklarım GO öneririm.
Saatlik 250 fazla değilmi hocam?

Farki nedir tam anlamadim. Biraz daha acabilirmisiniz? Ve link paylasmaniz mumkunmu?

Hocam gecende hindistanda oyle dediler bosuna 2 saat ugrastim, eminseniz deneyebilirim

@emre259
Hocam konu kaç gün aktif kaldı bilmiyorum. Paylaşıldıktan birkaç gün sonra bile denedim oluyordu. Ondan sonra artık ihtiyacım kalmadığı için denemedim, sonlara doğru fixlenmiştir belki ama alan çok kişi oldu siz neden alamadınız?

Aylık 250 TL ve iş görür limiti var aşırı yoğun kullanmıyorsan.

Hocam konu kaç gün aktif kaldı bilmiyorum. Paylaşıldıktan birkaç gün sonra bile denedim oluyordu. Ondan sonra artık ihtiyacım kalmadığı için denemedim, sonlara doğru fixlenmiştir belki ama alan çok kişi oldu siz neden alamadınız?

Aylık 250 TL ve iş görür limiti var aşırı yoğun kullanmıyorsan.
Hocam ben biraz gec kaldim muhtemelen. Aylik 250 tl ise Chat gpt go bence mantikli. Nereden alabilirim? Turkiye konumlumu almam gerekli?

Saatlik 250 fazla değil mi hocam?

Aylık 249₺

Hocam ben biraz gec kaldim muhtemelen. Aylik 250 TL ise ChatGPT GO bence mantikli. Nereden alabilirim? Türkiye konumlumu almam gerekli?

Ağustos'ta Hindistan özelinde gelmişti başarılı olursa tüm dünyaya açılacaktı aralıkta geldi demek ki başarılı olmuş.

Hocam ben biraz gec kaldim muhtemelen. Aylik 250 TL ise ChatGPT GO bence mantikli. Nereden alabilirim? Türkiye konumlumu almam gerekli?

Direk mobil uygulamadan abone olunabiliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260123-211214.webp
    Screenshot_20260123-211214.webp
    249,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20260123-211218.webp
    Screenshot_20260123-211218.webp
    169,7 KB · Görüntüleme: 39