Merhaba, güvenli ve ucuz bir şekilde güvenilir ChatGPT Plus üyeliği nasıl alabilirim? Güvenli olması önemli çünkü bazı özel bilgilerimi/şifrelerimi paylaşmam gerekiyor. Demek istediğim birkaç kişi kullanmak istemiyorum veya satıcının bir anda hesabıma girmesini istemiyorum. Yurt dışındayım. Ucuza alabileceğim global siteler var mı? Mesela Eneba, G2A gibi. Türkiye'de yerel bir siteden de alabilirim eğer mantıklıysa.
Merhaba, güvenli ve ucuz bir şekilde güvenilir ChatGPT Plus üyeliği nasıl alabilirim? Güvenli olması önemli çünkü bazı özel bilgilerimi/şifrelerimi paylaşmam gerekiyor. Demek istediğim birkaç kişi kullanmak istemiyorum veya satıcının bir anda hesabıma girmesini istemiyorum. Yurt dışındayım. Ucuza alabileceğim global siteler var mı? Mesela eneba, G2A gibi. Türkiye'de yerel bir siteden de alabilirim eğer mantıklıysa.
Ucuza satan yerler genellikle paylaşımlı hesap herkes mesajlarınızı okur yani.
ChatGPT GO hazır ülkemize gelmişken alın derim 249₺ sanırım saat başı tam 20 mesaj ve 4 kat daha fazla ek ekleme imkanı sunuyor Plus'ta saat başı 50 mesaj var ve 8 kat daha fazla ek imkanı var ayrıca GPT-5.2 harici diğer modellere erişim imkanı var.
Ucuza satan yerler genellikle paylaşımlı hesap herkes mesajlarınızı okur yani.
ChatGPT GO hazır ülkemize gelmişken alın derim 249₺ sanırım saat başı tam 20 mesaj ve 4 kat daha fazla ek ekleme imkanı sunuyor Plus'ta saat başı 50 mesaj var ve 8 kat daha fazla ek imkanı var ayrıca GPT-5.2 harici diğer modellere erişim imkanı var.
Hocam konu kaç gün aktif kaldı bilmiyorum. Paylaşıldıktan birkaç gün sonra bile denedim oluyordu. Ondan sonra artık ihtiyacım kalmadığı için denemedim, sonlara doğru fixlenmiştir belki ama alan çok kişi oldu siz neden alamadınız?
Hocam konu kaç gün aktif kaldı bilmiyorum. Paylaşıldıktan birkaç gün sonra bile denedim oluyordu. Ondan sonra artık ihtiyacım kalmadığı için denemedim, sonlara doğru fixlenmiştir belki ama alan çok kişi oldu siz neden alamadınız?
Aylık 250 TL ve iş görür limiti var aşırı yoğun kullanmıyorsan.