BurakTR

Yetkin
Merhaba. ChatGPT kullanmak için telefonuma ChatGPT'nin mobil uygulamasini indirdim. Google ile oturum açmaya basıp hesabımı seçtiğimde preauth playıntegrity verification failed hatasını alıyorum. Telefonum POCO X3 Pro Infinity X, Android 15 kullanıyorum. Telefonum rootlu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Cezam sonunda bitti.

Denedim ama olmadı hocam.

Bu sorunu bende yaşadım. Eğer cihazınız Google Play integrity testinden geçmiyorsa açılmıyor.
Şu uygulamayı yükleyin ve test yapın. Sonra ise ekran görüntüsü atın.

Play integrity fix flashlayın eğer strong integrity gerekiyorsa yanına tsupport da flashlayın keyboxu özel olarak gizli şekilde atabilirim.

Maalesef bunların hiçbiri yararlı olmaz çünkü play integrity ile alakalı uygulama rootu kendisi algılamıyor.

Flashladım hocam ama işey yaramadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250527-215620_Play Integrity API Checker.webp
    Screenshot_20250527-215620_Play Integrity API Checker.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 57

Modülde yazdığı üzere unstable. Play Store'dan uygulama kuramıyorum bununla, ve çalışmıyor. Tricky Store yükledim, onunla da giremedim. Başka bir şey geliyor mu aklınıza?

Modülü kaldırıp Play Store'dan ChatGPT'yi kurdum (APK kurunca Play Store'dan indirin hatası veriyordu.), ardından modülü KSU'dan kurup yeniden başlattım, basic integrity'yi geçti ve uygulama açıldı. 3'te 1 şu an integrity testi.

Son düzenleme: