Detaylar
Kim cevapladı?Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Çok oluyor hocam, chati kapatıp yeni chat açınca düzeliyor genelde.X kitabını soruyorum inanılmaz alakasız yazarları söylüyor bana, doğru yazarı bulamıyor. Kitapta popüler falan. Tek bu değil genel olarak bazen aptal oluyor. Sizde de oluyor mu?
Yeterli bir fotoğraf bence.
Umarım doğru atabilmişimdir linki.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
1 saat içinde 3-4 tane soru sordum. Bir problem yok.
Doğru ama aynı prompt ile başka modeller daha iyi sonuç veriyor.Bu biraz sizinle alakalı, istatistik motoru temelinde. Soruyu doğru keyler ile sorarsanız, doğru sonuçlar alırsınız.
Yanlış veri de yine tamamen internette yanlış bilgilerin çok sık barınmasından kaynaklı.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Bende de oluyor. Çok saçma oyuncular/ karakterler bazen de olmayan kişiler uydurabiliyor. Edindiği bilgilerden dolayı olsa gerek. İnternetin her yeri yalan bilgilerle dolu.X kitabını soruyorum inanılmaz alakasız yazarları söylüyor bana, doğru yazarı bulamıyor. Kitapta popüler falan. Tek bu değil genel olarak bazen aptal oluyor. Sizde de oluyor mu?
Ben uzunca bir süredir Gemini 2.5 Pro kullanıyorum çok güzel sonuçlar veriyor.X kitabını soruyorum inanılmaz alakasız yazarları söylüyor bana, doğru yazarı bulamıyor. Kitapta popüler falan. Tek bu değil genel olarak bazen aptal oluyor. Sizde de oluyor mu?
Şunu görünce ekranıma püskürdüm.