Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba.
Yılbaşına özel sadece 1 seferlik bir animasyon oluşturuyor. Animasyon, sizin ChatGPT'deki aktivitelerinizi de dahil ediyor. Bayağı şirin.

Yapmanız gereken;
Oturum açın ki sızın geçmiş kullanımlarınızdan bir şeyler bulsun.
Boş sayfaya 🎁 emojisi bırakın ve gelen şeye, karakter için selfie ekleyin. Ben burada yakışıklı bir fok balığı kullandım ve sonuç güzeldi.
1 tane hakkınız var unutmayın!
Sonra bir süre bekleyin. Muhtemelen 5 dakika içinde yapacaktır.

Bana şunu yaptı;

Bana... Bana! Custom klavye rehberinde switchlerin atomuna kadar indikten sonra membron klavye mi veriyorsun 😤 Neyse en azından fiyat-performans bahanesi ile cebimdeki paraya göz dikmedi.
Bir de ismi Ahmet olan fok balığı ilginç oldu 🙃

Size yapılanı yollayın da biraz eğlenip geyik yapalim 😁

İyi Sosyaller.

Merhaba.
Yılbaşına özel sadece 1 seferlik bir animasyon oluşturuyor. Animasyon, sizin ChatGPT'deki aktivitelerinizi de dahil ediyor. Bayağı şirin.

Yapmanız gereken;
Oturum açın ki sızın geçmiş kullanımlarınızdan bir şeyler bulsun.
Boş sayfaya 🎁 emojisi bırakın ve gelen şeye, karakter için selfie ekleyin. Ben burada yakışıklı bir fok balığı kullandım ve sonuç güzeldi.
1 tane hakkınız var unutmayın!
Sonra bir süre bekleyin. Muhtemelen 5 dakika içinde yapacaktır.

Bana şunu yaptı;

Bana... Bana! Custom klavye rehberinde switchlerin atomuna kadar indikten sonra membron klavye mi veriyorsun 😤 neyse en azından fiyat-performans bahanesi ile cebimdeki paraya göz dikmedi.
Bir de ismi Ahmet olan fok balığı ilginç oldu 🙃

size yapılanı yollayın da biraz eğlenip geyik yapalim 😁

İyi sosyaller.

Koparttı, bir ara bayağı bir et termometresi bakmıştım et yapacağım diye.

Bana yapmıyor, ben animasyon yapamam diyor. Ben üvey evladım sanırım. 😔

1766501833862.webp

Bana niye 'My Little Ponny' oyuncağı verdi anlamadım.

Düzeltme yapayım: RGB ve My Little Ponny temalı mousepad veriyor ve ben de bu nasıl hediye diyorum :D

Son düzenleme: