Yani bir sohbet açıyorum güzel güzel ilerliyor lakin bir anda sohbet sınırıyla karşılaşıyorum ve bunun için de bana GO planını almaya zorluyor. Sadece bu olsa hadi neyse de mesela fotoğraf eklemenin bile sınırı var ve o da sadece 4 adet günlük olarak.
Sizce alternetiflere mi yoğunlaşılmalı? Mesela Copilot, Gemini gibi...
Eğer bu sınırlara takılmak istemiyorsanız ya parasını vereceksiniz ya da dediğiniz alternatiflere geçiş yapacaksınız. Başka yolu yok. Ya da, hâlâ çalışıyor mu bilmiyorum ancak şu yöntemi deneyebilirsiniz;
İyi sosyaller, bugün kendimde deneyip başarılı sonuç aldığım Chat GPT Go'yu 1 yıllık ücretsiz almanın yöntemini paylaşacağım. Aylık 6 dolar yani yıllık 3100 TL gibi bir masraftan kurtulmuş olacaksınız, ayrıca ders odaklı kullandığım için sürekli görsel atıyorum ona rağmen hakkım dolmadı, bence bedava oldukça güzel bir plan. Sistemi duymuşsunuzdur, Hindistanlılara 1 yıl ücretsiz. Ben yabancı bir forumda gördüm denedim ve çalıştı. Kendi deneyimlerimle beraber aktarmaya geçeyim, bu arada bilgisayar ve telefon ile beraber yaparsanız 10 dakikadan kısa sürede halledebilirsiniz.
Adım 1...
Az önce kendim de bu rehberi uyguladım ve çalıştı. 1 yıllık ChatGPT Go üyeliği oluşturabildim.
Her ne kadar bellekler yüzünden GPT kullansam da, Gemini bana kalırsa GPT'den birkaç gömlek daha üstün. Fotoğraf oluşturması bin kat daha iyi, genel olarak verdiği cevaplar daha iyi, limitler vs. daha yüksek ve biraz daha ucuz. Kesinlike Gemini öneririm.
@Nefs İlmi, Copilot'ı hiç beğenmiyorum açıkçası. Bana nedense çok saçma sapan dandik geliyor o AI. Ayrıca görsel oluşturma konusunda da, bir görsel oluşturmasını ve gerçekçi olması gerektiğini söylediğimde çizgi filmden daha beter görseller oluşturuyor.
Bence ChatGPT'ye Gemini alternatif olabilir. Ama Copilot hiçbir şekilde olamaz.