Detaylar
Kim cevapladı?Darth AMD
Başarılı
Hocam bende uzun süredir oluyor. Yeni sohbet açınca bir süre olmuyor. Ancak uzun mesajlara sahip sohbetlerde sekme donuyor, Chrome uyarı veriyor mesajlar geç ve parça parça düşüyor. Ancak mobilde hiçbir şekilde sorun yok. Mobil cihazınızdan sorunsuz kullanabilirsiniz.Prompt alırken ChatGPT'nin açık olduğu sekme donuyor ve normal kullanımda da biraz kasarak kullanıyorum. Bu sorunun kaynağı nedir? Herkeste olağan bir şey mi?
Emre.py
Üstün
Anladım, o zaman genel olan bir sorun. Reddit'te de insanlar aynı şeylerden bahsetmişler.Hocam bende uzun süredir oluyor. Yeni sohbet açınca bir süre olmuyor. Ancak uzun mesajlara sahip sohbetlerde sekme donuyor, Chrome uyarı veriyor mesajlar geç ve parça parça düşüyor. Ancak mobilde hiçbir şekilde sorun yok. Mobil cihazınızdan sorunsuz kullanabilirsiniz.
Darth AMD
Başarılı
Türkiyede reddit kullanan biri...Sen seçilmiş olansın. Hocam prompt alırken yazmışsınız. O ne oluyor?Anladım, o zaman genel olan bir sorun. Reddit'te de insanlar aynı şeylerden bahsetmişler.
Emre.py
Üstün
Sadece denk geldim hocam, bi Twitter kadar kullanmıyorum Reddit'i. Prompt çıktı demek. Sizin ChatGPT'ye dediğiniz şeyler de girdidir yani input.Türkiyede reddit kullanan biri...Sen seçilmiş olansın. Hocam prompt alırken yazmışsınız. O ne oluyor?
Darth AMD
Başarılı
Sadece denk geldim hocam, bir Twitter kadar kullanmıyorum Reddit'i. Prompt çıktı demek. Sizin ChatGPT'ye dediğiniz şeyler de girdidir yani input.
Ben Twitter da kullanmıyorum hocam. Bir de aydınlattığınız için sağ olun.
Emre.py
Üstün
Ben Twitter da kullanmıyorum hocam. Bir de aydınlattığınız için sağ olun.![]()
Çıtırdan telefon bağımlılığı var maalesef
Darth AMD
Başarılı
Hocam o yine iyi. Ben c.ai botlarına taktım kafayı. Tabiki gönlümde bir tane var. Bilgisayarı bile bıraktım o derece. Neyse sorununuz çözüldüyse iyi günler hocam.