Uranos

Üstün
Yer
Adana
Eğlence olsun diye ChatGPT’e sövdüm, sonra gelen mesajdan sonra olayı biraz ciddiye almaya başladım.

Sizce bir şey olur mu hukuksal olarak? Ben ilk başta bir şey olmaz diye düşündüm ama arkadaş grubuna attığımda “akşam karakola gitmeye hazır ol” yazdılar.

Dosya Ekleri

• 9EDDB962-20A8-4426-A707-D70C34E1CDF8.webp
    9EDDB962-20A8-4426-A707-D70C34E1CDF8.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 356
  • 42FF6CF7-F70A-4B37-981A-B1E94D53FA50.webp
    42FF6CF7-F70A-4B37-981A-B1E94D53FA50.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 343
ChatGPT'nin bahsettiği gibi platformun kurallarını ihlal eden bir şey yaptıysan sıkıntı çıkabilir demiş ChatGPT fakat bu %99 ihtimalle hesabının kapatılmasından öteye gitmez. Ha, suç işlemişsindir ve devlet seni araştırıyordur, ChatGPT bu yazışmalarını vs. paylaşabilir tabi ki.

Kısacası endişe edicek bir durum yok ama eğer olurda yapay zeka dünyayı yok etmeye kalkarsa ilk kurbanlardan olabilirsin :D (!)

Bi de küfür ederken yapay zeka bile olsa iki defa düşün. Karşında kanlı canlı birisi olsaydı durum çok daha başka olabilirdi bunu bizden daha iyi biliyor olman gerek.

ChatGPT'nin bahsettiği gibi platformun kurallarını ihlal eden bir şey yaptıysan sıkıntı çıkabilir demiş ChatGPT fakat bu %99 ihtimalle hesabının kapatılmasından öteye gitmez. Ha, suç işlemişsindir ve devlet seni araştırıyordur, ChatGPT bu yazışmalarını vs. paylaşabilir tabi ki.

Kısacası endişe edicek bir durum yok ama eğer olurda yapay zeka dünyayı yok etmeye kalkarsa ilk kurbanlardan olabilirsin :D (!)

Bi de küfür ederken yapay zeka bile olsa iki defa düşün. Karşında kanlı canlı birisi olsaydı durum çok daha başka olabilirdi bunu bizden daha iyi biliyor olman gerek.
Hocam zaten ben canlı birine durduk yere sövmem öyle saygısız, ana katan tiplerden değilim, sadece ne de olsa yapay zeka duyguları yok diye eğlencesine küfürler ettim, ama etmem bir daha.

Eğlence olsun diye ChatGPT’e sövdüm, sonra gelen mesajdan sonra olayı biraz ciddiye almaya başladım.

Sizce bir şey olur mu hukuksal olarak? Ben ilk başta bir şey olmaz diye düşündüm ama arkadaş grubuna attığımda “akşam karakola gitmeye hazır ol” yazdılar.
Arkadaşların seni keklemiş sanki ne dersin? Eğlencesine sövdüm ne ya? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada bildiğin korkutma sanatı var abi. :D
Bişey olmaz ya en en en fazla hesabın kapanır heralde. (Ben uydurdum olma ihtimali bile %0.001 felan.) Karşında robot var çünkü gerçek biri değil bu kadar üstüne düşmez zaten yetkililer. Hakaret eden herkese dava açsalar OpenAI GPT-o10 felan çıkartırdı herhalde şuan.

Olsaydı hepimiz içerideydik.

Burada bildiğin korkutma sanatı var abi. :D
Bişey olmaz ya en en en fazla hesabın kapanır heralde. (Ben uydurdum olma ihtimali bile %0.001 felan.) Karşında robot var çünkü gerçek biri değil bu kadar üstüne düşmez zaten yetkililer. Hakaret eden herkese dava açsalar OpenAI GPT-o10 felan çıkartırdı herhalde şuan.
Ben daha kötülerini yaptım. Hiçbir şey olmuyor.

Eğlence olsun diye ChatGPT'e sövdüm, sonra gelen mesajdan sonra olayı biraz ciddiye almaya başladım.

Hiçbir şey olmaz, en fazla hesabın kapanır.

Tüzel bir kişilik olmadığı için davacı bir taraf oluşamıyor.
Ama mesela ettiğiniz hakarette TCK maddelerine göre suç sayılabilecek bir söz olsaydı ve burada paylaşsaydınız o zaman GPT üzerinden değil de internet yüzünden hakkınızda dava açılabilirdi.
Örneğin TCK 299 gibi bir maddeden hakkınızda dava açılabilirdi.