Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Daha demin ChatGPT'ile birbirimize girdik. Yeşil taraftaki toxic elemanlar GPT miydi onu düşünüyorum şu an.

Zibil yeni konuşma sayfası, zibil tane promt bir işe yaramıyor eşek inadı tuttu.

1764355590868.webp

Bak güzel kardeşim... Bu modeller hala s a t ı ş t a!

1764355650601.webp

Bildiğin rehin aldı beni inanılmaz...

Siz benzerini yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz imdat!

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini'nin IQ seviyesi düşmesi normal mi? Bende de böyle bir sorun var valla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemin ederim aynı problemi yaşıyorum, genel anlamda GPT'min zeka seviyesi düştü. Modelde bir problem mi var bilmiyorum ama Reddit'de de aynı sorunu yaşayanlar gördüm, yanlış kodlar, istediğimi ısrarla farklı şekilde yapması, verdiği 10 bilgiden 3'ü garanti yanlış falan.

Bilgi sormayın veya teknik free sürümü bence o konuda berbat. Arada bir soru atayım diyorum neredeyse çoğu yanlış ben doğrusunu söyleyince iyi yakaladın diyip benim çözümümu bana anlatıyor. Psikolojik olarak veya daha basit şeyler haricinde pek güvenilir değil.

Bilgi sormayın veya teknik Free sürümü bence o konuda berbat. Arada bir soru atayım diyorum neredeyse çoğu yanlış ben doğrusunu söyleyince iyi yakaladın deyip benim çözümümu bana anlatıyor. Psikolojik olarak veya daha basit şeyler haricinde pek güvenilir değil.

Bendeki Plus modeli gidip Gemini ile sorunumu çözüyorum :D

Yemin ederim aynı problemi yaşıyorum, genel anlamda GPT'min zeka seviyesi düştü. Modelde bir problem mi var bilmiyorum ama Reddit'de de aynı sorunu yaşayanlar gördüm, yanlış kodlar, istediğimi ısrarla farklı şekilde yapması, verdiği 10 bilgiden 3'ü garanti yanlış falan.
10 bilgiden 3u iyimsermiş ben kullanmayı bırakmadan önce her dediğini bide kendim araştırıyordum.