Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Aslında E harfi eksik olmasa ben bir hata göremiyorum ancak siz başka bir eksik görüyor musunuz? Öncede harfleri yan yana yazamıyordu bence böyle bir içerik üretebilmesi GPT 3 zamanına göre bir mucize.

file_00000000f7286246bb66dfe36a4ec76b.webp

file_000000008cb861f88163e6a092429fde.webp

Son düzenleme:
Doğru Prompt'u yazamadığımdan mı bilmiyorum fakat çok pastel boya ile çizilmiş gibi resmediyor. Ucube duruyor ama okul proje kapağımı ona yaptırmıştım :D
İsterseniz ben deneyeyim. Arkadaşımla aynı soruları sorduğumuzda bile bana daha çok cevap yazıyor. OpenAI'ın sevdiği bir kullanıcı türüyüm. Günde 3 kere limitim bitiyor.

İsterseniz ben deneyeyim. Arkadaşımla aynı soruları sorduğumuzda bile bana daha çok cevap yazıyor. OpenAI'ın sevdiği bir kullanıcı türüyüm. Günde 3 kere limitim bitiyor.
Profil fotoğrafınızı güzel yaptırmışsınız ama, hoş duruyor. Bir ara Midjourney'e bayağı sarmıştım fakat ücretli olunca pekte ilgilenmedim.

Profil fotoğrafınızı güzel yaptırmışsınız ama, hoş duruyor. Bir ara Midjourney'e bayağı sarmıştım fakat ücretli olunca pekte ilgilenmedim.
Bazen kendisi bir durumla alakalı çizim yapmak istediğini belirtiyor. Ama bence suçu tamamen GPTye atmak hata olur eğitime bağlı cevaplar veriyor. Artık ona karşı soru sorma şeklimi bile ezbere biliyor.

İnanılmaz gelişti bence, dağlar kadar fark var. Önceden bazen yazdığınız prompt ile uzaktan yakından alakasız sonuçlar çıkarabiliyordu.

Şimdi en kötü yazılarla alakalı ufak hatalar yapıyor.