Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Kendimce ve yardımlarla yaptığım bir WordPress sitem var ancak son zamanlarda yazacak konu bulamıyorum. ChatGPT'ye yazdırsam sağlıklı olur mu? Zaten sitem küçük bir site şu anda belli bi kitlesi bile yok ondan soruyorum.

Kendi örneklerini verip şu konuda bu yazım tarzıyla yaz diyebilirsin şu an en geniş hafızaya Gemini 2.5 Pro sahip sanırım. 1 milyon token ve yazımda da 65.000 token gibi. Sığmazsa onda da deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz gün burada Sinekli Bakkal kitabının yazarının Halit Ziya Uşaklıgil olduğunu ve bazı detaylarını ChatGPT İle alıp yapıştıran birisi vardı. Halide Edip Adıvar'ın kemiklerini sızlattı. Hayır okuduğum kitaptan şüphe ettim.

Yazdırırken yardım almak başka tamamen ona yazdırmak başka. Ben de yapay zekayla yazdırılmış bir içeriği anladığım an siteden çıkıyorum.

Tamamen bir makaleyi yazdırmak yerine konu fikirleri veya ufkunuzu genişletmesi için kısa kısa yazılar yazdırabilirsiniz.

Ben karşıyım. İnsanları biraz aptal yerine koymak gibime geliyor. Ama çeviri yapmasına karşı değilim. Mesela bir yazı yazdığım zaman İngilizce'ye kendim çevirmek yerine yapay zekaya çevirtmeye başladım. "Kesinlikle yorum katmamasını istiyorum. Çıkan sonucu kontrol etmeden yayınlamıyorum."

Son düzenleme:
Çok fazla tekrara düşüyor. Tüm makalelerimi elle yazıyorum. En son ChatGPT'ye yollayıp yazım hatalarını sorguluyorum. Ona rağmen bazen yazım hatası bırakıyor metinde. Sağlıklı değil. Gerekli araştırmaları yapıp kendiniz yazın.