Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Sorum baslikta. Yani soyle ogrenci kampanyasi falan olur, hesap alma falan olur (yasadisi ise istemem). O tarz iste daha ucuza kullanmanin yolu var mi?
Kardeşim adam ChatGPT istemiş sen Gemini öneriyorsun. Gemini ilk önce woke pisliğinden arınsın.Gemini kullanın. Bir aylık ücretsiz kullanabiliyorsunuz üst versiyonunu.
Bu paylaşımlı hesaplarda sohbet geçmişi ortak mı oluyor yoksa kişiye özel mi? Ortak oluyorsa sıkıntılı gibi.Ben r10.net üzerinden paylaşımlı hesap satın alıyorum. Aynı hesabı 3-5 kişiye satıyorlar. En son aylık 100TL ödüyordum.
![]()
Hesap Satın Al & Lisans Satın Al - R10.net
Hesap alım/satım, Lisans satışları, Windows, Office, Canva, Envato, ChatGPT, Antivirüs, Adobe, Semrush, Duolingo, Freepik, Jetbrains, Autcad, Google Gmail hesapları vb. Dijital ürün lisansları ile Hesap Alım Satımının yer aldığı ticaret kategorisiwww.r10.net
Bu paylaşımlı hesaplarda sohbet geçmişi ortak mı oluyor yoksa kişiye özel mi? Ortak oluyorsa sıkıntılı gibi.
Kardeşim adam ChatGPT istemiş sen Gemini öneriyorsun. Gemini ilk önce woke pisliğinden arınsın.
Aynı hesabı farklı kişiler kullanıyor hocam. Sohbetler elbette gözükmekte. Benim için fark etmiyor işimi bitirip sohbeti siliyorum.
Biraz tereddüt etmedim değil ama ucuza bulursam muhtemelen bir denerim. Milletin dertlerini okumakta eğlenceli olur.