Dazti

Becerikli
Merhabalar, Cheat Engine indireyim demiştim (hiç indirmedim öncesinde). İndirmeden önce bir VirusTotal'e atayım dedim ve 28 farklı program uyarı verdi ve bunun 10'a yakını trojan uyarısı. Birkaç konu okudum, adware diyenler var, okumadan kurarsan bir sürü program indiriyor diyen var. Sizce sorun çıkar mı indirsem?

Kurucusu fazla reklam içeriyor ve programın genel amacı RAM içerisindeki veriyi değiştirmek olduğu için virüslü gösteriliyor. Ben programın virüslü olduğuna inanmıyorum pek.
Hayır bastığımda virüs yüklemezse sorun yok ki zaten ben tutorial kısmı için indiricektim.

Hayır bastığımda virüs yüklemezse sorun yok ki zaten ben tutorial kısmı için indiricektim
Virüs demişim program diyecektim.

Virüs değil ama tek oyunculu oyunlarda item çoğaltma gibi hileler yapabiliyor. Bazı oyunların hile korumaları tarafından otomatik silinebiliyor sistemden, haberiniz olsun.

Virüs değil ama tek oyunculu oyunlarda item çoğaltma gibi hileler yapabiliyor. Bazı oyunların hile korumaları tarafından otomatik silinebiliyor sistemden, haberiniz olsun.
Anti korumalı oyunlar oynamıyorum, çok sorun olmaz; virüs olmaması yeterli. Teşekkürler yazdığınız için.