Konuyla alakasız ama benim anlamadığım nokta mesela Tesla ithal bir otomobil yurt dışında üretiliyor vs. ancak TOGG yerli üretim Türkiye'de üretiliyor ve fiyatları benzer. TOGG'da bir de çeşitli problemler yaşanıyor. Gerçekten anlam veremiyorum kendi ülkemizde üretilen bir araç nasıl ithal bir otomobilden pahalı olabilir ki? Daha ucuz olması gerekmez mi?
150 yıllık, dünyanın 4 tarafında pazarı olan firmalar ile TOGG'u karşılaştırmak büyük saçmalık. Ayrıca o bahsettiğiniz firmalar dahi artık ekonomik sebepler sebebiyle birleşmeye, işbirliklerine giriyorlar. TOGG şu an dahi zarar eden bir işletme bir de ülkeye gelecek Chery fabrikası durumunda rekabet dahi edemez.
Konuyla alakasız ama benim anlamadığım nokta mesela Tesla ithal bir otomobil yurt dışında üretiliyor vs. ancak TOGG yerli üretim Türkiye'de üretiliyor ve fiyatları benzer. TOGG'da bir de çeşitli problemler yaşanıyor. Gerçekten anlam veremiyorum kendi ülkemizde üretilen bir araç nasıl ithal bir otomobilden pahalı olabilir ki? Daha ucuz olması gerekmez mi?
İlk zamanlarından bu zamana gelebildiklerine göre demek ki yalan olma durumu yokmuş. Ondan bahsediyorum, yoksa tabii ki Alman markalarıyla rakip değiller. Ben sadece örnek veriyorum.