Destanmeral0202

Çalışkan
Merhabalar arkadaşlar. Chevrolet markasının 2005 model ve üzeri araçları hakkında bilgi almak istiyorum. Bu araçları daha önce kullananların yorumlarını merak ediyorum. Özellikle kronik bir sorun veya sık karşılaşılan bir arıza durumu olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar. Chevrolet markasının 2005 model ve üzeri araçları hakkında bilgi almak istiyorum. Bu araçları daha önce kullananların yorumlarını merak ediyorum. Özellikle kronik bir sorun veya sık karşılaşılan bir arıza durumu olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Opel ile ortak modeller mevcut.

Captiva 2011 turbo iticiler belli aralıklarla ses yapmaya başlıyor. Ben anlamıyorum gerçi usta söylüyor. Bakımı her yıl yapılır, sakin kullanılır. Daha önce değişen iticiye yeniden niye değişmeli deniyor anlamıyorum. Kronik belli ki.

Hiçbir sorun yaşamıyorum. Değiştirsem ne değişecek hiçbir fikrim yok. Sesi de fark etmiyorum dediğim gibi.

Açıkçası Chevrolet yerine Daewoo demek daha doğru olur bu araçlara. Eğer mümkünse başka markalara yönelin. Atmosterik motor ve manuel olması dışında çok tavsiye edilecek araçlar değiller.

Fiyat konusunda uygun olmamasının sebebi, birçok dezavantaja sahip olmasından kaynaklı.

A noktasından B noktasına işimi görsün derseniz, o zaman mantıklı. Beklentileri yüksek tutmamak lazım.

Aklınızda başka bir model var mı?