Orada bizi temsil etmesin. Milletvekili ne demek? Bunu etrafa yaymadan ne yapıyorsa yapsın. Burada 10 satır yazı yazıyorum, bunu anlıyorsun. Gerçekten daha fazla laf anlatmakla uğraşamam. Beni anlayan anladı.
CHP zaten pislik içinde şu an, içinde bulunan insanların çoğu ne yazık ki öyle. Oldum olası CHP'ye oy da vermedim geçtiğimiz seçimlere kadar o da zorunluluktandı.

Tanju Özcan'dan başlasalar gibi bir şey demişsiniz, birinci gözden söz verdiği ve yaptığı icraatları kendim gözlemledim açıkçası çoğu kişiden daha düzgün biri.

Tanju Özcan'dan başlasalar gibi bir şey demişsiniz, birinci gözden söz verdiği ve yaptığı icraatları kendim gözlemledim açıkçası çoğu kişiden daha düzgün biri.

İdam dediğin yasa şu an çıksın, AKP bütün CHP'lileri ve gazetecileri, karşı gelen herkesi idam ettirir. Tabii ki bir anda olmaz ama bunu yavaş yavaş yapar. Bunu hiç düşünememiş biri çok da düzgün değildir. Ben de idam istiyorum ama AKP bunu kötüye kullanmayacağını garanti edebilir misin? Net yapar.

@Umut000, galiba Türkiye'de yaşadığımızı unutuyorsunuz. Hollanda'da yaşamıyoruz. Şu davranış oy getirmekten ziyade oy kaybettirir. CHP iktidara geçmek istiyorsa davranışlarına çok çok dikkat etmesi gerekiyor.

Bu işte konu şu: Bu fotoğrafı normal karşılayanlarla iktidar olamazsın. Bunu anlatamıyorum ki.
Bir siyasetçi illa düzgün olmak zorunda değil. Ayrıca sizin gibi düşük durumları yok, durumları yüksek, gelirleri var. Her türlü eğlenceli şeyler yapacaklar. Ne yapsınlar, gizli saklı eğlence mi yapsınlar? Normal bu tür şeyler.

Bir oy alacaklar diye birden fazla oy kaybedecek olmaları ne kadar mantıklı?
Düzgün iş yapsa ne olacak? Siz her türlü oy vermeyeceksiniz, çünkü parti Atatürkçü olmadığı için. O yüzden bu şeyi, yalanı bırakın.

Bir siyasetçi illa düzgün olmak zorunda değil. Ayrıca sizin gibi düşük durumları yok, durumları yüksek, gelirleri var. Her türlü eğlenceli şeyler yapacaklar. Ne yapsınlar, gizli saklı eğlence mi yapsınlar? Normal bu tür şeyler.

Kim eğlence yapmasın dedi? Kim pavyona niye gidiyor dedi? Buradaki konu, oraya milletvekili sıfatıyla gitmesi ve orada o yazıyı yazdırması. Ediz ün sıfatıyla gitse burada bir sorun olmayacaktı; sağcı gazete yine provoke ederdi ama ben ve birçok kişi sorun görmezdi.

Düzgün iş yapsa ne olacak? Siz her türlü oy vermeyeceksiniz, çünkü parti atatürkçü olmadığı için. O yüzden bu şeyi, yalanı bırakın.

Tamam dostum, en CHP'li sensin, en atatürkçü sensin; biz AKP'liyiz, tamam.

Kim eğlence yapmasın dedi? Kim pavyona niye gidiyor dedi? Buradaki konu, oraya milletvekili sıfatıyla gitmesi ve orada o yazıyı yazdırması. Ediz ün sıfatıyla gitse burada bir sorun olmayacaktı; sağcı gazete yine provoke ederdi ama ben ve birçok kişi sorun görmezdi.

Tamam dostum, en CHP'li sensin, en atatürkçü sensin; biz AKP'liyiz, tamam.
Atatürkçü değilim?