İstanbul'da yaşıyorsanız numaraları kaydedebilirsiniz. Siyasi yorum yapmak isterseniz de orasını size bırakıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?X'in kalitesizliği çok güzel. Böyle bir durumda şaka veya siyasi içerik üretmeye çalışanlar var. Potansiyel olarak %40'ı İstanbul veya civarında yaşıyordur. Allah kahretmemesin sizin gibileri...
AKP'de seviye aramak çok büyük bir hata olurdu zaten, çok sinirimi bozuyor bu halk ve insan düşmanı parti.
Aeronight
Üstün
Twitter'a girmemeye çalışıyorum son zamanlarda. Çok zehirli bir platform. Bir postun altına hemen karşı düşünceye sahip olanlar örgütlenerek saldırıyor falan.X'in kalitesizliği çok güzel. Böyle bir durumda şaka veya siyasi içerik üretmeye çalışanlar var. Potansiyel olarak %40'ı İstanbul veya civarında yaşıyordur. Allah kahretmemesin sizin gibileri...
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Oy vermeyene yardım yok demiş demek a*p. 
Aeronight
Üstün
O AKP denen partinin iki yüzlülüğünü anlatmama ve yorumlamama gerek yok. En son Filistin için yürüyüş düzenleyecekti CHP. AKP'nin davası olan, Müslüman kardeşlerini korumak için her şeyi yapacak olan AKP, CHP'nin Filistin yürüyüşüne izin vermedi mesela. Bu en yeni olay. Şu adamlar hakkında konuşmaya gerek duymuyorum artık. Ağzımdan çıkacak nefese değmezler.
Devirleri bitti artık.
- Makaleler
- 1
Başımıza ne geliyorsa zaten bunlar yüzünden. Çürük binaları yıkıp yenilemek yerine daha kule gibi binalar yapıyorlar.
Bugün de CHP'nin 23 Nisan için olan yürüyüşüne bariyer çekildi. Bariyeri yıkıp yürüdüler.O AKP denen partinin iki yüzlülüğünü anlatmama ve yorumlamama gerek yok. En son Filistin için yürüyüş düzenleyecekti CHP. AKP'nin davası olan, Müslüman kardeşlerini korumak için her şeyi yapacak olan AKP, CHP'nin Filistin yürüyüşüne izin vermedi mesela. Bu en yeni olay. Şu adamlar hakkında konuşmaya gerek duymuyorum artık. Ağzımdan çıkacak nefese değmezler.