CHP'li meclis üyesi sarı taksilerin tekel olması gerektiğini savundu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 307
  • Etiketler Etiketler
    chp
Makaleler
1
En iyi yorumlar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkede taksiden para kazanan milyonlarca insan var. İlla bir tanıdığı falan olan vardır mecliste. Bunun A veya B partisi ile alakası yok. Yine klasik Türkiye haberciliği işte.

Sarı taksiler tekel olmasın rekabet olsun.

Uber gelsin, gerekirse lyft gelsin, tag legal olsun. Rekabet artsın.

Sarı taksilerden az vergi al, diğerlerinden biraz daha çok al ne ki. Al sana çözüm.

Bu arada sarı taksiler basit usulden çıkarılsın. Yıllardır vergi kaçırıyorlar.

Hayatımda bu kadar saçma bir başlık görmedim. Esnafı korumak demek fahiş fiyatları savunmak mı demek? Geçen öldürülen taksiciyi unuttunuz mu? Fahiş fiyat ve yolcu alımı denetimin yanı sıra taksi şoförlerinin can güvenliğide düşünülmeli bu ülkede.

Ben de bunun kadar saçma yorum görmedim. Bir taksici öldürüldü diye tüm taksicileri koruyan yasa mı çıkaracağız? Taksicilerin geneli tehlikeli tipler zaten adam akıllı dursalar bir şey olmayacak. Zaten insan hayatını ve onurunu koruyan yasalarımız var taksicilere özel bir şey niye oluyor onlar insan değil miydi?

Ülkede taksiden para kazanan milyonlarca insan var. İlla bir tanıdığı falan olan vardır mecliste. Bunun A veya B partisi ile alakası yok. Yine klasik Türkiye haberciliği işte.

Konun habercilik ile ilgisi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…