CHP'nin şu an hiçbir etkisi yok. Yazdıkların komedi niteliğinde. 2015'de yasiyor gibisin. Partizanlık komik şey.
Cehaletin büyük tebrik edilesi doğrusu. 2015'te yaşıyorsam nasıl 2024 seçimlerinde 1. oldu. Sen önce git dersini çalış. CHP bu ülkenin ister beğen ister beğenme tek kurtuluşudur.

Sana bir gerçeği söyleyeceğim ama sakın kalp krizi geçirme tamam mı? AKP=CHP=MHP hepsi aynı.
Zafer kafası konuştu. Sen git yüzde 1'inle kendini kandırmaya devam et. Çıkan yasalara iyi bak... AKP ve MHP ne yaptıysa ülke için bunlara karşı çıkan CHP. Gerçekten kopmuş bir zihniden başka bir şey değil yorumlarınız. AKP ve MHP 3983783843498 yıldır aynı adamla liderlik ediyor. CHP onuruyla seçimle gönderdi başındakini. Anca laf...

Cehaletin büyük tebrik edilesi doğrusu. 2015'te yaşıyorsam nasıl 2024 seçimlerinde 1. oldu. Sen önce git dersini çalış. CHP bu ülkenin ister beğen ister beğenme tek kurtuluşudur.

Zafer kafası konuştu. Sen git yüzde 1'inle kendini kandırmaya devam et. Çıkan yasalara iyi bak... AKP ve MHP ne yaptıysa ülke için bunlara karşı çıkan CHP. Gerçekten kopmuş bir zihniden başka bir şey değil yorumlarınız. AKP ve MHP 3983783843498 yıldır aynı adamla liderlik ediyor. CHP onuruyla seçimle gönderdi başındakini. Anca laf...
Lütfen boş konuşma. Siyaset okuyorum, gelmiş bana hikaye anlatıyor. Nerede iktidar oldunuz siz kardeşim? Bu ülkenin partilerinin alayı birleşti, Anadolu'da yaşayan bütün milliyetçi, liberal yahut solcu kim varsa birleştirdiniz; yine de kaybettiniz. Hayalde %60'la alınıyordu seçim; "pirom da önde gidiyor heğğ".

Sonuç ortada. Ana muhalefet partisi stratejik olarak eziktir, en ezik partidir. Habere parti kötüleme diye atlayıp sonra da milletin ideolojik görüşünü ezikliyorsun. CHP'nin kimi kadroları 6 oku 5 ok yaparken sesiniz çıkmaz ama CHP'yi eleştiren adam hemen AKP'li ve ZP'li oluyor, komiksiniz. Dersine çalış yazmışsın. Senin ideoloji diye aklında birleştirdiğin şeylerin sınavını en yüksek ortalamadan veriyorum ben. Hepiniz siyaset bilimci kesilmişsiniz.

Çok mu kazanmak istiyorsun? Bak ABD'ye, Cumhuriyetçiler bile bu kafayla kazanıyorsa siz var ya 50 sene daha iktidar olamazsınız. Sebebi ne benim, ne de buradaki diğer adamlar. Sebebi sizsiniz kardeşim, CHP'nin "yeni kadroları".

Hayal dünyanda sana mutluluklar. Fazla kullanma dokunur.