Merhaba. Asıl amacım bilgisayarı bir nevi konsol gibi kullanmak ve bununla ilgili ChrimeraOS'u gördüm. Windows 11 ile Dual boot olacak şekilde kullanmak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç şey var. Örneğin ChrimeraOS diğer oyun kütüphanelerimdeki indirdiğim veya indirmediğim oyunları bir arada topluyor mu ve Steam geniş ekranla ne gibi farkları var? Yardımcı olur musunuz?
SteamOS resmi olarak Valve'ın geliştirdiği işletim sistemi. Bazzite ise Fedora Silverblue tabanlı bir işletim sistemi. İkisinde de konsol arayüzü kullanabilirsiniz. Bunu diğer dağıtımlarda da yapabilirsiniz tabii.
SteamOS resmi olarak Valve'ın geliştirdiği işletim sistemi. Bazzite ise Fedora silverblue tabanlı bir işletim sistemi. İkisinde de konsol arayüzü kullanabilirsiniz. Bunu diğer dağıtımlarda da yapabilirsiniz tabii.
HoloISO ise SteamOS(Valve'nin handheld cihazlar için tasarladığı) Arch tabanlı linux dağıtımıdır.
Amacı Handheld görünümünü ve özelliklerini bilgisayara port etmek. GitHub - HoloISO/releases: To whom shall install
HoloISO ise SteamOS(Valve'nin handheld cihazlar için tasarladığı) Arch tabanlı linux dağıtımıdır.
Amacı Handheld görünümünü ve özelliklerini bilgisayara port etmek. GitHub - HoloISO/releases: To whom shall install