dixtuel

Uzman
Merhaba. Asıl amacım bilgisayarı bir nevi konsol gibi kullanmak ve bununla ilgili ChrimeraOS'u gördüm. Windows 11 ile Dual boot olacak şekilde kullanmak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç şey var. Örneğin ChrimeraOS diğer oyun kütüphanelerimdeki indirdiğim veya indirmediğim oyunları bir arada topluyor mu ve Steam geniş ekranla ne gibi farkları var? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlar hakkında bilgi verir misiniz peki? Amacım hiç yoktan konsol görüntüsü sağlamak bilgisayarda.
SteamOS resmi olarak Valve'ın geliştirdiği işletim sistemi. Bazzite ise Fedora Silverblue tabanlı bir işletim sistemi. İkisinde de konsol arayüzü kullanabilirsiniz. Bunu diğer dağıtımlarda da yapabilirsiniz tabii.

SteamOS resmi olarak Valve'ın geliştirdiği işletim sistemi. Bazzite ise Fedora silverblue tabanlı bir işletim sistemi. İkisinde de konsol arayüzü kullanabilirsiniz. Bunu diğer dağıtımlarda da yapabilirsiniz tabii.

Hocam siz hangisini önerirsiniz sebepleriyle anlatır mısınız? Çok bilgili değilim bu konularda.

Hocam siz hangisini önerirsiniz sebepleriyle anlatır mısınız? Çok bilgili değilim bu konularda.
Bazzite - The next generation of Linux gaming
Bazzite oyun ağırlıklı bir linux dağıtımıdır DNF paket yöneticisi kullanır.

HoloISO ise SteamOS(Valve'nin handheld cihazlar için tasarladığı) Arch tabanlı linux dağıtımıdır.
Amacı Handheld görünümünü ve özelliklerini bilgisayara port etmek.
GitHub - HoloISO/releases: To whom shall install

Bazzite - The next generation of Linux gaming
Bazzite oyun ağırlıklı bir linux dağıtımıdır DNF paket yöneticisi kullanır.

HoloISO ise SteamOS(Valve'nin handheld cihazlar için tasarladığı) Arch tabanlı linux dağıtımıdır.
Amacı Handheld görünümünü ve özelliklerini bilgisayara port etmek.
GitHub - HoloISO/releases: To whom shall install
Hocam bununla ilgili daha detaylı olabilecek bir konu açtım. Oradan yanıtlarmısınız acaba? Bilgisayarı konsol gibi yapabilecek Linux dağıtımı önerisi