Çikolatalıyı denemedim hiç, 2. kahveli alışım. Sonrakinde çikolatalı alacağım. Önerdiğiniz iyi oldu.
Çikolatası bende var Bigjoy ile karsılastırırsam çikolata aroması daha tatlı ve hafif çok sulandırmadan içmek lazım. Tarif olarak bir şeye sos yapmak için denemedim ama aroması tatmin etmişti. Fellas gibi ürünlere pek yönelmeyin suplementler'de iyi markalar ve sektörde uzun süre güven saglamıs markaları tercih ederim. Fellas'ın eski iğrenç seylerinden kaybettiği itibarı kazanması zor kaldı ki bunu kullanıp bunun kıvamına da çok laf eden gördüm. Sadece arkasındaki protein oranına bakarak ürün tercih edip aradaki farka tavuk göğsü alırsın demek asırı sacma geliyor.

Çikolatası bende var Bigjoy ile karsılastırırsam çikolata aroması daha tatlı ve hafif çok sulandırmadan içmek lazım. Tarif olarak bir şeye sos yapmak için denemedim ama aroması tatmin etmişti. Fellas gibi ürünlere pek yönelmeyin suplementler'de iyi markalar ve sektörde uzun süre güven saglamıs markaları tercih ederim. Fellas'ın eski iğrenç seylerinden kaybettiği itibarı kazanması zor kaldı ki bunu kullanıp bunun kıvamına da çok laf eden gördüm. Sadece arkasındaki protein oranına bakarak ürün tercih edip aradaki farka tavuk göğsü alırsın demek asırı sacma geliyor.
Herşeyin en ucuzu pahalılar kadar aynı etkiyi etmiyor maalesef dediğiniz gibi.

Arkadaşlar 19 gram protein ile 22 gram proteindeki 3 fark için bu kadar dert edinmeye gerek yok. Önemli olan o proteinin aminoasit profilidir. 3 protein 10 protein filan sen beslenmeni ve antrenmanını düzgün tutmuyorsan o proteini sindiremedikten işleyemedikten sonra anlamı yok. Pahalı markaların olayı peynir altı suyu konsantresine ek olarak peynir altı suyu izolatı kullanması ve bunu kaliteli hammadde üreten firmalardan almasıdır. Zaten whey fiyatları uçmuşken bu ayrımı anlayamazsanız boşa yıllarınız gider. Burada fiyatlar güncel değil ama mantığı anlayın diye atıyorum.

İnceleyin lütfen.

Dediğim gibi yarışmaya hazırlanmıyorsanız 100 gramda 12gr fazladan şeker etki etmez. 48 kalori gibi komik bir rakama tekabül ediyor. Etki edicek kadar sert diyet yapan biri zaten izole proteinlere yönelir. Protein tozunun amacı vakiti olmayanlar için. Vakiti olan biri için protein tozu mantıksız. İmkan konusuna girmesin kimse arkadaşım yurt ortamında her gün tavuk pilav yapıyor elektrikli ocağında. O yapabiliyorsa herkes yapabilmeli.
12 gram şeker etki etmez ne demek hocam :D sadece 4'le çarpıp kalorisine bakmak tarihin en kötü yaklaşımı filandır spor sektöründe. Şekerin tek etkisi kalori mi ?