Chrome'a girdim diyelim. Beni direkt olarak açmak için şifre istemesini istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse yardımcı olur musunuz? Program veya programsız fark etmez.
Eğer amacın çok ileri seviye güvenlikse Chromium zaten açık kaynak olarak yayınlanıyor. İndirip yapay zekâ ile bunu istemesini sağlayan bir özellik ekleyebilirsin. Sonra o özelliği ayrı bir yere kaydedip her yeni Chromium sürümü yayınlandığında yapay zekâ ile tekrar 2 dakika da ekletirsin.
Eğer amacın çok ileri seviye güvenlikse Chromium zaten açık kaynak olarak yayınlanıyor. İndirip yapay zekâ ile bunu istemesini sağlayan bir özellik ekleyebilirsin. Sonra o özelliği ayrı bir yere kaydedip her yeni Chromium sürümü yayınlandığında yapay zekâ ile tekrar 2 dakika da ekletirsin.
Hocam, size daha net anlatayım. Piyasadaki Edge, Opera gibi şeyler aslında Google Chrome altyapısını kullanıyor. Yani size attığım bu linkteki Chromium açık kaynak yapısını indirip kaynak kodlarında oynamalar yaparak kendi tarayıcımız diye bize yutturuyorlar.
Görseldeki kısımdan açık kaynak olarak indiriyorsunuz projeyi. Artık Chrome'un tüm açık kaynak kodları gözüküyor. Bu sayede istediğiniz özelliği ekleyebilirsiniz çekirdek seviyesinde.
Ha bunu benim kafam basmam diyorsanız "antigravity" indirin ZIP dosyasının yolunu kopyalayıp atın. O sizin için değişikliği kendi yapıp Build alır.
Size bir taktik daha vereyim bununla uğraşmam diyorsanız.
Yapay zekaya şunu yazın : Bana bir Chrome eklentisi yap. Eklentiler kısmındaki panelde istediğim linki eklediğimde o siteye ve uzantısına şifre koyabileyim. Siteye giriş yaptığımı tespit ettiğinde benden şifre girmemi istesin aksi halde siteyi yüklemesin. Eklenti kısmından şifreyi ya da siteyi istediğim gibi ektra güvenlik olmadan kaldırabileyim.
Bunu yaptırırsanızda iş görür. Ancak eklentiyi off yaparsanız şifre istemez. Eğer amacınız ortalama bir güvenlikse zaten kimsenin aklına eklentiyi off etmek gelmez.