Think Different

Çalışkan
Arkadaşlar, aslında tarayıcıya özel bir durum pek değil bu durum. Ben sekme kapatma alışkanlığı olmayan birisiyim. Sekmeyi açıyorum ve kapatmıyorum, öyle kalıyor. Bir süre sonra sekmeler aşırı birikiyor ve resmen kontrolü kaybediyorum. Çare olarak komple Google'ı kapatıp açıyorum genelde ama bu konuda tavsiye verebilecek olan var mı?

Ekran Resmi 2026-07-05 22.51.20.webp

Sekme kapatma alışkanlığı kazanmayı denedim de yok olmuyor. Genelde unutup kalıyorum öyle.

Pek tavsiye gereken bir şey değil hocam, kapatacaksınız yani bunun zor yanı ya da başka bir mucizevi çözümü yok. Eğer rahatsız oluyorsanız, sekmeyi kapatacaksınız. Veya Google'ı kapatıp açmaya da devam edebilirsiniz. Hani sekmeleri klasör şeklinde bölme imkanı veren tarayıcılar var ama sekmeler yine açık durumda olacaklar.

Pek tavsiye gereken bir şey değil hocam, kapatacaksınız yani bunun zor ya da başka bir mucizevi çözümü yok. Eğer rahatsız oluyorsanız, sekmeyi kapatacaksınız. Veya Google'ı kapatıp açmaya da devam edebilirsiniz. Hani sekmeleri klasör şeklinde bölme imkanı veren tarayıcılar var ama sekmeler yine açık durumda olacaklar.
Açık durumda olmaları dert değil aradığımı kolayca bulsam yeterli.