HayattYordu

Uzman
YouTube ve Twitch için reklam engelleyici arıyorum. Şu anda Addblock Plus kullanıyorum, diğer sitelerde çalışıyor ama YouTube ve Twitch'te çalışmıyor. Ekstra olarak süper App Blocker kullanıyorum ama o da fayda etmiyor.

ExtensionManifestV2Availability ile hala (son gelen güncellemeyi yapmadım, sürümüm 137.0.7151.56) uBlock Origin çalışıyor. O gittiğinde uBlock Origin Lite'ı deneyebilirsiniz. Olmazsa AdGuard. Eklenti olarak diğerlerinden medet ummak çok doğru değil.

Bunu denedim ama başarılı bir şekilde reklamları engellemiyor. Bu yüzden kaldırdım.

ExtensionManifestV2Availability ile hala (son gelen güncellemeyi yapmadım, sürümüm 137.0.7151.56) uBlock Origin çalışıyor. O gittiğinde uBlock Origin Lite'ı deneyebilirsiniz. Olmazsa AdGuard. Eklenti olarak diğerlerinden medet ummak çok doğru değil.

uBlock Origin'in Lite versiyonu hiçbir işe yaramıyor. Ayarlarından reklam engelleyicinin özelliklerini arttırsam da yeterli olmuyor.

Acaba başka tarayıcıya mı geçsem diyorum ama çok fazla yer işaretlerim var ve hepsi önemli.

Adguard. Yukledikten sonra ayarlara gidin izleyici engelleme varsayılan kapalıydı onu açın. Ekstra filtreler var isterseniz açarsiniz. Twitch reklam engelleme için adguard extra adıyla başka bir eklenti daha var onu indirin.

AdGuard. Yukledikten sonra ayarlara gidin izleyici engelleme varsayılan kapalıydı onu açın. Ekstra filtreler var isterseniz açarsiniz. Twitch reklam engelleme için AdGuard extra adıyla başka bir eklenti daha var onu indirin.

Şimdi tekrar AdGuard yükledim ve dediklerinizi yaptım. Şu an için güzel çalışıyor Twitch'te de reklam gözükmüyor. Uzun vadede fix yerse geri dönüş yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör: