Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 29 Mart 2024 #1 Sadece bir sekme 1.8 GB RAM kullanıyor. Sekmeyi kapatıp yenisini açınca düzeliyor ama birkaç video izledikten sonra eski haline geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2024
Sadece bir sekme 1.8 GB RAM kullanıyor. Sekmeyi kapatıp yenisini açınca düzeliyor ama birkaç video izledikten sonra eski haline geliyor.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 29 Mart 2024 #2 Bu ayar açık mı? Açık değilse açıp tekrar dener misin?
MEQ Üstün Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 820 Çözümler 9 Beğeniler 796 Yer Tardis 29 Mart 2024 #3 H264fy eklentisini kullan. Ayrıca RAM kullanımını bu kadar dert ediyorsan tarayıcı değiştir.
KS KS Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 29 Mart 2024 #4 Kedicik dedi: Bu ayar açık mı? Açık değilse açıp tekrar dener misin? Eki Görüntüle 30406 Genişletmek için tıkla... Açık. Zaten bu olmasa RAM kalmaz sisteme çok fazla sekme açık tutuyorum lazım olduğu için. MEQ dedi: H264fy eklentisini kullan. Ayrıca RAM kullanımını bu kadar dert ediyorsan tarayıcı değiştir. Genişletmek için tıkla... Onuda kullanıyorum Opera GX'e geçsem mi diye düşündüm RAM sınırlaması var ya işime yarar diye düşündüm.
Kedicik dedi: Bu ayar açık mı? Açık değilse açıp tekrar dener misin? Eki Görüntüle 30406 Genişletmek için tıkla... Açık. Zaten bu olmasa RAM kalmaz sisteme çok fazla sekme açık tutuyorum lazım olduğu için. MEQ dedi: H264fy eklentisini kullan. Ayrıca RAM kullanımını bu kadar dert ediyorsan tarayıcı değiştir. Genişletmek için tıkla... Onuda kullanıyorum Opera GX'e geçsem mi diye düşündüm RAM sınırlaması var ya işime yarar diye düşündüm.
MEQ Üstün Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 820 Çözümler 9 Beğeniler 796 Yer Tardis 29 Mart 2024 #5 Subaru Yetkili Servis dedi: Açık. Zaten bu olmasa RAM kalmaz sisteme çok fazla sekme açık tutuyorum lazım olduğu için. Onu da kullanıyorum Opera GX'e geçsem mi diye düşündüm RAM sınırlaması var ya işime yarar diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... RAM'i sınırlayınca Internet Explorer'a dönüyor. Brave gibi hafif tarayıcılara bakabilirsiniz.
Subaru Yetkili Servis dedi: Açık. Zaten bu olmasa RAM kalmaz sisteme çok fazla sekme açık tutuyorum lazım olduğu için. Onu da kullanıyorum Opera GX'e geçsem mi diye düşündüm RAM sınırlaması var ya işime yarar diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... RAM'i sınırlayınca Internet Explorer'a dönüyor. Brave gibi hafif tarayıcılara bakabilirsiniz.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 29 Mart 2024 #6 Subaru Yetkili Servis dedi: Açık. Zaten bu olmasa RAM kalmaz sisteme, çok fazla sekme açık tutuyorum lazım olduğu için. Genişletmek için tıkla... Video değiştirdikçe sekmenin RAM kullanım miktarı artıyor cidden. Bu durumda yapacak pek bir şey bulamadım maalesef. Subaru Yetkili Servis dedi: Onu da kullanıyorum. Opera GX'e geçsem mi diye düşündüm çünkü RAM sınırlaması vardı. Genişletmek için tıkla... Verileriniz sizin için önemli değilse geçebilirsiniz. Benim tercihim Edge'den yana olurdu. Şu an kendim kullanıyorum ve gayet güzel bence. Onun dışında Brave kullanabilirsiniz.
Subaru Yetkili Servis dedi: Açık. Zaten bu olmasa RAM kalmaz sisteme, çok fazla sekme açık tutuyorum lazım olduğu için. Genişletmek için tıkla... Video değiştirdikçe sekmenin RAM kullanım miktarı artıyor cidden. Bu durumda yapacak pek bir şey bulamadım maalesef. Subaru Yetkili Servis dedi: Onu da kullanıyorum. Opera GX'e geçsem mi diye düşündüm çünkü RAM sınırlaması vardı. Genişletmek için tıkla... Verileriniz sizin için önemli değilse geçebilirsiniz. Benim tercihim Edge'den yana olurdu. Şu an kendim kullanıyorum ve gayet güzel bence. Onun dışında Brave kullanabilirsiniz.