Yer
Dell Precision 620MT (Win98)
Chrome'da son açtığım tüm sekmeler Microsoft Edge'de de açılıyor. Bunu nasıl engellerim? Favori sayfalarımı bile kaydetmiş resmen...

(Edge'de ChatGPT açınca Copilot'u deneyin yazıyor çubukta. 😅)

Ekran görüntüsü 2026-01-27 184118.webp

Ekran görüntüsü 2026-01-27 184251.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen farkında olmadan eşitlediniz. Microsoft Edge tarayıcısını sıfırlamayı deneyin. Sıfırlamayı Edge kapalı iken %localappdata%\Microsoft\Edge klasörünü silerek deneyebilirsiniz. Silinemeyen dosyaları atlayın.

Muhtemelen farkında olmadan eşitlediniz. Microsoft Edge tarayıcısını sıfırlamayı deneyin. Sıfırlamayı Edge kapalı iken %localappdata%\Microsoft\Edge klasörünü silerek deneyebilirsiniz. Silinemeyen dosyaları atlayın.
Hemen deniyorum.

Maalesef ilk başta düzeldi sonra aynı şey yine oldu oturum açık olmamasına rağmen.

Son düzenleme:
İlginç. Sanki bir şey sürekli Microsoft Edge'yi "İçe aktar" görevine zorluyor gibi. Microsoft Edge ayarlarında hiç "Ayarlarınız, kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir." gibi bir uyarı gördünüz mü?
Yok görmedim hocam. Microzort işte ne yaparsın? Şimdi son güncelleme ile cihaz boot hatası veriyor zaten sinir oldum.