Exclaubb12

Başarılı
Opera GX'ten Chrome tarayıcı geçtim Dark mode indirmek istedim. En çok kullanılan ve önerilen Dark Reader indirdim ama çalışmıyor 'onar' diye seçenek çıkıyor ama onar desem de bir şey değişmiyor. Çözümü nedir ya da çözülemiyorsa başka önerebileceğiniz bir eklenti var mı? Eklenti de benim için önemli olan zaten Dark mode olan sitelerde otomatik devre dışı kalsın yoksa site saçmalıyor.

Ekran görüntüsü 2025-04-07 121228.webp

Güncelleme: Şuan Chrome Karanlık Modu - Dark Mode isimli eklentiyi indirdim aynı problem onda da var.

Ekran görüntüsü 2025-04-07 132042.webp

Not: Başka bir eklenti kurarken diğerini siliyorum yani ondan değil.

Son düzenleme:
Benzer sorunu Edge'de yaşıyorum. Herhangi bir temizleme uygulaması vb. kullanmadım. Galiba bu V3 geçişinde garip sorunlara yol açmaya başladılar. Çalışan uzantıları da bozuyorlar. Kayıt defteri sorunları ise BC Uninstaller ile kaldırıp, tekrar yüklemeyi deneyin. Ama çözülmeme ihtimali yüksek, bunun tek çözümü de maalesef temiz kurulum(format) yapmak.

Geçici olarak Chrome yerine uzantı yüklerken sorun yaşamayacağınız bir tarayıcıya geçiş yapabilirsiniz. Edge, Brave, Opera, Vivaldi, Firefox.

Eklentilerde sorun yaşanıyor manifest v3 geçişten dolayı size tavsiyem iki eklentiyide silin şu videodaki Chrome nin kendi ayarı var onu yapın.

Dark Reader'i GitHub üzerinden indirin. Daha sonra uzantilar bölümünden geliştirici modunu aktif edin. Ardından paketlenmemiş öge yükle kısmından yükleyin. Ben bu şekilde hala kullanabiliyorum. Gelen kapatılma uyarılarını da etkinleştir deyip geçebilirsiniz.

Sorun manifest V3 kaynaklı.