Telefonda 136 kullanıyormuşum, 137'ye güncelledim. Sağ olun.
Detaylar
Kim cevapladı?Brave 137 ile yola devam
.
- Makaleler
- 5
Arama motoruyla ilgili bir durum değil bu, tarayıcıyla ilgili. Sizi etkilemiyor, problem yok.Firefox'ta Google arama motoru kullanıyorum bir sorun olur mu?
- Makaleler
- 14
Blink motorunu etkileyen Javascript açığı ortaya çıktı. Gecko motoru bu açıktan etkilenmiyor.Firefox'ta Google arama motoru kullanıyorum bir sorun olur mu?
*Blink: Chromium motoru
*Gecko: Firefox motoru
Güncelleme: Windows XP, Vista ve 7 ile güncel sitelerde gezinebilmenizi sağlayan Supermium tarayıcı maalesef güvenlik açığından etkileniyor ve henüz güncelleme gelmiş durumda değil.
@19750
Son düzenleme:
@Hasan Merkit Easylist kullanıyorum birde Ublock origin. Çok hızlı bu sürüm. Ayrıca içerik indirdiğim zaman bilindik güvenli korsan siteleri kullanıyorum.
- Makaleler
- 14
Güvenlik açığı Javascript ile çalışıyor. O eklentiler seni kurtarmaz. Onlar blokladığını iddia ediyorsa bile XSS hileleri, String birleştirme ile yine açığı çalıştırma yolu bulurlar.@Hasan Merkit Easylist kullanıyorum birde Ublock origin. Çok hızlı bu sürüm. Ayrıca içerik indirdiğim zaman bilindik güvenli korsan siteleri kullanıyorum.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Sadece Chromium mu etkileniyor?
- Makaleler
- 14
Evet. Blink motoru (Chromium tabanlı tarayıcılar) etkileniyor. Bu mesajı yazdığınız tarayıcı bu açıktan etkilenmiyor.