Chrome yerine Brave, Zen ya da Firefox öneririm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yafees
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 123
Brave'i sadece malum siteler için kullanıyorum. Tarayıcı konusunda default'dan sapmamayı tercih ederim her zaman. Telefonda Chrome/Safari, Win11'de Edge. Linux'da default olmadığı için Vivaldi kullanıyorum. Donanım hızlandırma, vs. konularında Chromium en rahatı.

Chrome'daki passkeylerimi bunlara taşıyabiliyor muyum? Bir de hangisinin iOS sürümü iyi? Bir de hangisi bu eklentilerle uyumlu:

Eki Görüntüle 282454

Passkey'ler şifreler gibi aktarılamıyor, he senkronize edilebilir belki; lakin o kullandığın passkey sistemine göre değişir. Brave ile eklentilerin çalışmasında bir sorun olacağını sanmıyorum; sonuçta iki tarayıcı da Chromium tabanlı. Ek olarak, reklam engelleyen eklentilere de ihtiyacın olmayacağını düşünüyorum. Brave'in kendi reklam engelleyicisi çoğu durumda sorun çıkarmıyor; üstelik bekleme süresi veren sitelerin bazılarında bekleme süresini iptal de edebiliyor.

Chrome'daki passkeylerimi bunlara taşıyabiliyor muyum? Bir de hangisinin iOS sürümü iyi? Bir de hangisi bu eklentilerle uyumlu:

Eki Görüntüle 282454

Brave chrome://password-manager özelliğini destekliyor. Aynı şekilde Chrome'dan bu şifreleri dışarı aktarılabildiği gibi Brave'den de bu şifreleri içe aktarılabiliyor.

Linux kullanıcılarının Brave Origin kurup kullanması daha mantıklı. Brave'in gereksiz Wallet, VPN gibi özelliklerinin çıkarıldığı temiz bir sürüm bu ve Linux kullanıcıları için ücretsiz. Diğer platformlarda bu sürüm parayla kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…