Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammet58

Uzman
Ekranın alt kısmında belirli bir bölge, sekme veya uygulama değişince değişmiyor, ekrana tekrar tıklayınca düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Önceden yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Teknik konularda yardım alırken lütfen tüm sistem bileşenlerinizi belirtin. Aşağıdaki rehberden yararlanarak ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?

Sorun sadece Google da var mış (sadece Google kullanınca fark edemedim). Grafik hızlandırmasını kapatınca düzeldi.
Merhaba. Teknik konularda yardım alırken lütfen tüm sistem bileşenlerinizi belirtin. Aşağıdaki rehberden yararlanarak ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?

Artı -1 Eksi

Sorun sadece Google da var mış (sadece Google kullanınca fark edemedim). Grafik hızlandırmasını kapatınca düzeldi.

Çözüm