Çözüldü ChromeOS Flex'den Windows'a geri dönemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
43
Sorun şöyle:
Başka bir Windows PC'den USB'ye Windows yazdırdım. Boot etme ekranında USB'yi seçiyorum, ekranda “Press Any Key to boot From USB” diyor, ancak klavye de bir tuşa tıklasam da, tıklamasam da yine ChromeOS Flex açılıyor. Eskiden bilgisayarı formatlamak istediğim zaman “Press Any Key to boot From USB” ekranında bir tuşa basmasam bile kurulum ekranı geliyordu. Bu arada şimdi baktım BIOS'da USB gözükmüyor, ancak boot etme ekranında gözüküyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 683
Çözüm
Modlar kasıtlı olarak böyle bir şey yapmaz, raporla sorabilirsiniz.

Düzenlesem de ne fayda. Windows kuruluyor şu anda birazdan nasıl çözüldüğünü anlatacağım.

Sorunun çözümü:
BIOS'a girdim, Advanced Setup'a tıkladım.

Sonrasında ise aşağıda bırakacağım yerden “Hard Disk Drives”, “Removable Drives”, “CD/DVD Drives” yerlerinin bütün hepsinde USB'yi seçtim. Sonrasında “1st Boot Device”, “2nd Boot Device”, “3rd Boot Device” kısımlarından da yine USB'yi seçtim. F10 deyip BIOS'tan çıktım ve oldu.

Bu moderatör arkadaşların kafaları mı iyi acaba? Normalde sorunu konu daha onaylanma aşamasında iken çözdüm, konuyu düzenleyerek nasıl çözdüğümüde anlattım ancak moderatör arkadaş sorunu çözdüğüm kısmı silmiş. Şu anda Windows kuruluyor, kurulsun tekrar BIOS'a girip nasıl yaptığımı anlatacağım. @Recep Baltaş

Siz düzenleme işlemini yaparken moderatör konuyu onayladıysa değişiklik yapmamış gibi görünmesi gayet normal çok kez başıma geldi.

Siz düzenleme işlemini yaparken moderatör konuyu onayladıysa değişiklik yapmamış gibi görünmesi gayet normal çok kez başıma geldi.

Hayır hocam, ben düzenleme işlemini yaptığımda moderatör konuyu onaylamıyordu. Ben düzenlemeyi yaptım, biraz bekledim, sonra Techolay'dan çıktım. Zaten mesajımda son düzenleme falan yazıyor. Moderatör düzenlemiş.

Düzenlesem de ne fayda. Windows kuruluyor şu anda birazdan nasıl çözüldüğünü anlatacağım.

Sorunun çözümü:
BIOS'a girdim, Advanced Setup'a tıkladım.

Sonrasında ise aşağıda bırakacağım yerden “Hard Disk Drives”, “Removable Drives”, “CD/DVD Drives” yerlerinin bütün hepsinde USB'yi seçtim. Sonrasında “1st Boot Device”, “2nd Boot Device”, “3rd Boot Device” kısımlarından da yine USB'yi seçtim. F10 deyip BIOS'tan çıktım ve oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…