Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Brave.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Brave bana biraz ağır gelmişti ama yine de denemeli miyim?
Ömer_Yeter
Yetkin
Brave bana biraz ağır gelmişti ama yine de denemeli miyim?
Gerek reklam engelleyici olsun gerek tüm Google eklentilerin kullanabilmemiz olsun bence gayet güzel bir tarayıcı.
Brave'de Chromium'a göre daha fazla özellik var ama onları devre dışı bırakarak hafifletebilirsiniz.
- Makaleler
- 3
Duz Chromium'da bazı codec lisansları yok. O yüzdendir.
Brave yakında belli baslılar hariç MV2 desteğini kaldırabilir. Belki geliştirici seçenekleri ardına saklarlar belki de tamamen kapatırlar.
Tarayıcıların ağırı hafifi yok. Bir tarayıcıya birisi ağır derken diğeri hafif diyor. Deneyip göreceksiniz.
Brave yakında belli baslılar hariç MV2 desteğini kaldırabilir. Belki geliştirici seçenekleri ardına saklarlar belki de tamamen kapatırlar.
Tarayıcıların ağırı hafifi yok. Bir tarayıcıya birisi ağır derken diğeri hafif diyor. Deneyip göreceksiniz.
Reend
Başarılı
Brave'i Debloater aracı ile kullanabilirsiniz.
He niye özellikle hafif bir tarayıcı aradığınız anlamadım sisteminizde her tarayıcı iyi çalışır. Zaten her tarayıcıya ağır diyebiliriz şu anda. Web çok gelişti.
İşlevselliği önemli değil az ram kullansın bana yeter diyorsanız Basilisk veya Falkon gibi alternatiflerinizde var.
He niye özellikle hafif bir tarayıcı aradığınız anlamadım sisteminizde her tarayıcı iyi çalışır. Zaten her tarayıcıya ağır diyebiliriz şu anda. Web çok gelişti.
İşlevselliği önemli değil az ram kullansın bana yeter diyorsanız Basilisk veya Falkon gibi alternatiflerinizde var.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Braveyi kuruyorsun. sonra powershelle bunu yazıyorsun :
iwr "https://raw.githubusercontent.com/ltx0101/SlimBrave/main/SlimBrave.ps1" -OutFile "SlimBrave.ps1"; .\SlimBrave.ps1
b
Buradan gereksiz brave işlerini kapatıyorsun, bravenin gizliğini kullanıyorsun ve kafan rahat oluyor. Eklentilerden de buster, ublock ve dark reader kuruyorsun. keyfine bakıyorsun.
iwr "https://raw.githubusercontent.com/ltx0101/SlimBrave/main/SlimBrave.ps1" -OutFile "SlimBrave.ps1"; .\SlimBrave.ps1
b
Buradan gereksiz brave işlerini kapatıyorsun, bravenin gizliğini kullanıyorsun ve kafan rahat oluyor. Eklentilerden de buster, ublock ve dark reader kuruyorsun. keyfine bakıyorsun.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Brave'i Debloater aracı ile kullanabilirsiniz.
Bunları uyguladım. Teşekkür ederim.Braveyi kuruyorsun. sonra powershelle bunu yazıyorsun :
b
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-