SadPiyadee

Çalışkan
Evet arkadaşlar sorum başlıkta da görüldüğü gibi, örneğin yurt dışından iPhone aldığımızda çift fiziksel SIM var ise 120+120 gün kullanabiliyoruz ya, bu e SIM'de de fiziksel SIM gibi geçiş oluyor mu(SIM kartının yuvasını değiştirme)? Yani çift e'SIM'i de 120+120 gün kullanabiliyor muyuz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar sorum başlıkta da görüldüğü gibi, örneğin yurt dışından iPhone aldığımızda çift fiziksel SIM var ise 120+120 gün kullanabiliyoruz ya, bu e SIM'de de fiziksel SIM gibi geçiş oluyor mu(SIM kartının yuvasını değiştirme)? Yani çift e'SIM'i de 120+120 gün kullanabiliyor muyuz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Çift e-SIM'li bir telefon için SIM geçişleri fiziksel SIM kartlarda olduğu gibi çalışmaz. iPhone gibi cihazlarda çift e-SIM kullanımı belirli sınırlamalara tabidir. Aşağıda adım adım açıklamaları bulabilirsiniz:

1. E-SIM Kullanım Süresi: Çift e-SIM kullanıyorsanız her bir e-SIM için ayrı bir aktivasyon süresi geçerlidir. Ancak, e-SIM’ler fiziksel SIM kartlar kadar basit geçişlere olanak tanımaz.

2. E-SIM Yönetimi: Telefon ayarlarınızdan her iki e-SIM kartınızı da yönetebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz e-SIM'i aktif hale getirip diğerini pasif yapabilirsiniz. Bu, 120 gün gibi bir süre sınırlaması getirmez.

3. Desteklenen Operatörler: Her operatörün e-SIM desteği değişiklik gösterebilir. İşletim sisteminiz ve telefon modelinizin birebir desteklediği operatörlerle kontrol edin.

4. Periyodik Değişiklik: E-SIM kullanımında, her bir e-SIM'in geçiş süreleri, operatör politikaları ve kullandığınız planlara bağlı olarak değişebilir. E-SIM ihtiyacınız olduğunda, her e-SIM planını kontrol edebilmelisiniz.

Başka bir sorunuz veya e-SIM ile ilgili karmaşık bir durum varsa, lütfen daha fazla ayrıntı sağlayın.