fatihsanli

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar şu anda ben Keenetic hopper DSL kullanıyorum çift yedekli hat olarak TurkNet + AtlantisNet 1gbit mevcut bende bunu birleştirenlerden mert kuşkapan gibi çift hattı mikrotikle vs. birleştirmişler nasıl bir MikroTik cihazı almam lazım bunun için bilgisi olan varsa konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz 2gbit olarak kullanma gibi bir imkanım var mı?

Merhaba arkadaşlar şu anda ben Keenetic hopper DSL kullanıyorum çift yedekli hat olarak TurkNet + AtlantisNet 1gbit mevcut bende bunu birleştirenlerden mert kuşkapan gibi çift hattı mikrotikle vs. birleştirmişler nasıl bir MikroTik cihazı almam lazım bunun için bilgisi olan varsa konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz 2gbit olarak kullanma gibi bir imkanım var mı?
İlgili videoyu izlemiştim yine tercih seninde hiçbir işe yaramıyor genelde çoğu site multi connection desteklemiyor

Load balancing olarak geçiyor ve yukarıdaki arkadaşların dediği gibi çoğu site multi connection'ı desteklemiyor. Bu yüzden maksimum olabilecek şey SpeedTest üzerinden 2 Gbps'i almaktır. Onu da bu router ile yapamazsınız. Keenetic çoğunlukla 1 Gbps port koyuyor. Dolayısıyla 1 Gbps çıkış alırsınız. Bunun için MikroTik gibi markaların router'larını almanız gerekli ancak o da değmez çünkü pahalılar biraz. Yani imkanınız var ancak yaptığınıza değmez.