Çift monitör için kol tavsiyesi

Arkadaşlara katılıyorum çiftli almaktansa 2 adet tekli almak daha mantıklı ileride çiftlinin ayarlanamadığı şekilde kullanman gerekebilir. Markaya gelecek olursakta north bayou tabii ki başka marka arama.

North bayou tabii ki. Ama iki adet tekli kolun verdiği rahatlığı vermiyor.

Daha ucuzu var mış teşekkürler.

Arkadaşlara katılıyorum çiftli almaktansa 2 adet tekli almak daha mantıklı ileride çiftlinin ayarlanamadığı şekilde kullanman gerekebilir. Markaya gelecek olursakta north bayou tabii ki başka marka arama.

Tekli alınca daha pahalıya geliyor o yüzden tekli düşünmedim. Ama bayağı fark yaratır derseniz tekli alayım.

North Bayou tabii ki. Ama iki adet tekli kolun verdiği rahatlığı vermiyor.
https://www.hepsiburada.com/north-b...i-tasarim-2023-black-edition-pm-HBC00003XZGNZ

Şundan ikitane alsam olur mu ? Birde orjinal nb olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?

Son düzenleme:
AksesuarDurağım satıcısı orijinal satıyor gibi. Yorumlarda fotoğrafli yorum var, gayet orijinale benziyor ve NB logolu ürün.

Aksesuardurağım satıcısı orijinal satıyor gibi. Yorumlarda fotoğrafli yorum var, gayet orijinale benziyor ve NB logolu ürün.

Tamamdır teşekkürler.

@Toby Fox Hocam kollar geldi. Orjinal büyük ihtimal. Baskısı metal ve kaplama hissi sağlam. Güzel de durdu. Masada baya da yer açıldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…