evc

Çalışkan
Merhaba,

İki adet 27" monitörüm var. Bir tanesi 3,5 kg, diğeri 7 kg. Masam masif ahşap 120x75 cm, masayı delerek sabitlemek istiyorum (kenardan sabitleyemiyorum, masanın dışında kalan yüzey küçük kalıyor). İkinci monitörüm ağır olduğu için iki adet tekli monitör standı kullanmak istiyorum.
Ana monitörü tam ortada, ikinciyi hafif içe doğru açılı şekilde solda tutacağım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NB-f80 ikinci monitör için.
NB-h100 ana monitör için.

f80 pek ayarlanabilir bir şey değil. H100 ise istediğin şekle daha iyi uyum sağlıyor.

Ayrıca f80'in ikili hali var. onu sakın alma. çünkü monitörler birbirine çarpıyor.
En temizi iki ayrı stand şeklinde.

WhatsApp Image 2026-03-16 at 20.17.18.webp

WhatsApp Image 2026-03-16 at 20.17.18 (1).webp

Ayrıca masayı delmene gerek yok. Eğer masanın dışında kalan kısımda demir profil var ve bu yüzden stand takamam sanıyorsan, benimki de o şekilde. Standların kıstırma aparatları gayet geniş ve derin. Demir profille birlikte sıkıştırdım gayet sağlam duruyor.

NB-f80 ikinci monitör için.
NB-h100 ana monitör için.

f80 pek ayarlanabilir bir şey değil. H100 ise istediğin şekle daha iyi uyum sağlıyor.

Ayrıca f80'in ikili hali var. onu sakın alma. çünkü monitörler birbirine çarpıyor.
En temizi iki ayrı stand şeklinde.

Eki Görüntüle 233438

Eki Görüntüle 233440

Ayrıca masayı delmene gerek yok. Eğer masanın dışında kalan kısımda demir profil var ve bu yüzden stand takamam sanıyorsan, benimki de o şekilde. Standların kıstırma aparatları gayet geniş ve derin. Demir profille birlikte sıkıştırdım gayet sağlam duruyor.
monitoru fazla yerinden oynatmiyorum, oyle fps oynarken falan cok yakindan bakma gibi aliskanliklarim yok, ikisine de f80 alsam nasil olur sizce hocam?

f80'i kendine doğru çekemezsin. yani çekersin ama yükseklik ayarını yapamazsın.

zaten aynı fiyattalar. ayrıca f80'in kolu duvara falan çarpıyor. h100 de kablo kanalı var düzenli duruyor.

ben hala f80+h100'den yanayım.

ama illa f80 dersende sakın f80'in ikili hali olan f160 alma. ana monitör diye bir şey olmuyor çünkü. monitörün biri sağda diğeri solda oluyor ortalanmıyor.

çok tesekkur ediyorum hocam cevabiniz icin. uc monitore karar verdim, eger bulabilirsem 2 tane f80 1 tane h100 almaya calisacagim.