Cahilliğimi bağışlayın, multimedya ve emulator ortami derken, neyi kastediyorsunuz. Film izleme, selçuksportstan maçları dev ekrandan izleme gibi mi? TV ve PlayStation'la işim olmadığı için çoğunlukla monitör başında oluyorum.

Cahilliğimi bağışlayın, multimedya ve emulator ortami derken, neyi kastediyorsunuz. Film izleme, selçuksportstan maçları dev ekrandan izleme gibi mi? TV ve PlayStation'la işim olmadığı için çoğunlukla monitör başında oluyorum.
Yep o isler gibimsi ama tavsiyemiz legal hali haliyle :D

BUnlar disinda eski konsollarin emulatorlerini de kurabilirsiniz, PS2, PS1, Nintendo64, Ilk Xbox ve 360 (sanirim, daha once hic Xbox emulasyonu denemedim) ve niceleri.

Emin olun guzel ses sistemiyle yayila yayila muzik dinlemek de felaket guzel bir zevk.

Yep o isler gibimsi ama tavsiyemiz legal hali haliyle :D

Bunlar disinda eski konsollarin emulatorlerini de kurabilirsiniz, PS2, PS1, Nintendo64, ılk Xbox ve 360 (sanirim, daha once hiç Xbox emulasyonu denemedim) ve niceleri.

Emin olun guzel ses sistemiyle yayila yayila muzik dinlemek de felaket guzel bir zevk.

Şimdilik böyle bir hevesim yok, ancak PC'yı elde tuttuğum sürece farklı amaçlar için kullanma seçeneği hep imkan dahilinde olacak.
Tabii bir de yeni sistem ve monitörün nasıl bir ortam yaratacağıyla da ilgili bir durum bu. 32 inç ve OLED deneyimi büyük ekran ve kaliteli görüntü olayında alternatiflere gitme ihtiyacını hissettirmeyecekse, çok doyurucu olacaksa diğer PC'yı sadece yedek PC olarak kullanmaya devam ederim. Yok 32 inç bende büyük ekran kullanımının çok zevkli olduğu hissiyatını oluşturursa dediğiniz gibi yapabilirim.

Son düzenleme:
10 yıllık sistemden artık hayır gelmez, çift monitör çok daha iyi olur.
Gelmeye gelir aslında, gerekli ayarlamalarla çok güzel maç keyfi sistemi olur. Açarsın IPTV'yi. Maç başlamadan 15 dakika evvel kurarsın sistemi açılıp maç kanalını açman 10 dakika falan sürecek zaten ne de olsa.

İkinci bilgisayarınızı eğer büyük ekranlı bir televizyonunuz varsa ona multimedya aygıtı olarak kullanın. İkinci monitörden çok daha fazla zevk alırsınız.

Evde 32 inç bir LED TV vardı 14 yıllık. 5-6 yıldır hiç kullanmıyordum. Annemlerin TV bozulunca onlara verdim gitti. Eksikliğini zerre hissetmedim. Ancak OLED TVler monitörlere göre oldukça ucuz bir araştıracağım bu TVleri aklıma da yatıyor gibi. Tabii öncelik 32 inç monitörün vereceği hissiyatı test etmek ardından OLED TV de olabilir. Aklımda olmayan bir şeydi öneriler için teşekkür ederim tüm yorum yazan arkadaşlara.

Ben yerinizde olsam sistemi dizdikten sonra bir daha konu açardım, o sistemi değerlendirmek için daha mantıklı tercihlerde bulunuruz. Şu an çok kağıt üstünde kalıyor fikirler.

Ben yerinizde olsam sistemi dizdikten sonra bir daha konu açardım, o sistemi değerlendirmek için daha mantıklı tercihlerde bulunuruz. Şu an çok kağıt üstünde kalıyor fikirler.

Yeni sistemi 2025 Ocak ayında dizmeyi planlıyorum. 5 bin serisi ocakta çıkacağı için. Aralık ve ocak ayında 50 tane konu açarım ben bu sistem nasıl iyi mi kötü mü diye. Az önce haber okudum 5 bin serisi bu ay gelebilir diye. Böyle büyük bir sürpriz olursa işler değişir bugünden başlarım sisteme dair konu açmaya. 5 bin geldiğinde muhtemelen 9800X3D de aynı anda gelir ki benim sistemimde tüm eksik parçalar tamamlanmış olur. Ondan sonra bol bol o mu bu mu diye tartışmakla geçer.