Merhaba, bilgisayarım düne kadar sorunsuz çalışırken artık abandonware olan Lord of the Rings - Return of the King oyununu indirip çalıştırdığımda iki ekranım birden siyaha döndü ve tamamen bilgisayar dondu kaldı. Bilgisayara hard reset attığımda ise iki monitör birden tamamen siyah ekranda kaldı. Bugün format atıp bilgisayarı çalıştırmaya çalıştığımda ise hiçbir sıkıntı yokken driver kurulumlarında reset atıldığı an yine aynı problem başıma geldi sorunun kaynağı veya çözümü ile ilgili yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler iyi Sosyaller.
Ekstra olarak:
-Bilgisayar BIOS kısmını açıyor ve orada DisplayPort'la bağlı olan monitörüme de görüntü geliyor monitör ile alakalı sıkıntı olmadığını düşünüyorum.
-Bilgisayar tek monitör olarak HDMI portundan 9 10 resette 1 düzgünce çalışıyor ve ekrana kilit ekranı ve sonrasını veriyor geri kalanlarda ise BIOS'tan sonra Windows kilit ekranında sadece işaretçi görünüyor orada takılıyor.
-Anakart HDMI portundan da denedim yine aynı şekilde üstte belirttiğim 9 10 kereden birinde görüntü alabiliyorum.
Yazmayı unuttuğum bir şey varsa sorularınızla birlikte cevaplayabilirim, tekrardan teşekkürler.
Ekstra olarak:
-Bilgisayar BIOS kısmını açıyor ve orada DisplayPort'la bağlı olan monitörüme de görüntü geliyor monitör ile alakalı sıkıntı olmadığını düşünüyorum.
-Bilgisayar tek monitör olarak HDMI portundan 9 10 resette 1 düzgünce çalışıyor ve ekrana kilit ekranı ve sonrasını veriyor geri kalanlarda ise BIOS'tan sonra Windows kilit ekranında sadece işaretçi görünüyor orada takılıyor.
-Anakart HDMI portundan da denedim yine aynı şekilde üstte belirttiğim 9 10 kereden birinde görüntü alabiliyorum.
Yazmayı unuttuğum bir şey varsa sorularınızla birlikte cevaplayabilirim, tekrardan teşekkürler.