Çözüldü Cihazım HDR destekliyor mu ve destekliyorsa nasıl açarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
HDR donanımsal olarak ekranda da olursa açabilirsiniz. Her yerde de görüntü iyi olmayabilir.
Sebebini bilmiyorum, benim telefonum da normalde HDR10+'a kadar destekliyor ama sadece video ve filmlerde kullanabiliyorum.

Format attıktan sonra oldu. Geldiğinde Windows 10 1809 vardı. Güncelledim falan filan en son 11 için format attım. HDR acaba çalışıyor mu diye merak ettim. Baktım gitmiş. Cihazımın sitesinden tüm sürücüleri bulup güncellerini yüklemiştim oysaki. İlginç. G770 10. nesil cihazım merak ettiyseniz.

Evet olmadığını üç, 4 hatta belki 5 yıl sonra fark ettim.

İfadeler: 442
Ekran desteklemiyormuş. Destekleyen ekrana takıp kullanma desteğiymiş o HDR video akışı. Çok sorun değil.

Son düzenleme:
İfadeler: 442
Ekranınız HDR desteklemiyor, ama HDR bir ekran takıldığında ona uyum sağlayabilir. Şu an benim yaptığım şey de bu.

Ekran 1 HDR kullanımını kendisinde göstermiyor, ama 2.ekranda kullanılabiliyor. Ayrıca HDR özelliğini ekranda da açmak zorundasınız. Yoksa asıl HDR çalışmaz. Ve HDR açıldığında monitörün kendi renk ayarlarını kullanamazsınız. Bilgisayarınızdaki ekran kartı veya grafik biriminin uygulaması ekranı tanır ve onun içinden ayarları yapmanızı ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…