"Cihazınız bir sorunla karşılaştı ve onarılmadı" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maystro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    hatası

maystro

Üyecik
Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz?

Umarım hocam NVIDIA App uygulamasından güncelleştirmeleri yapın ekran kartının fakat temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.
Tamamdır hocam

Umarım hocam NVIDIA App uygulamasından güncelleştirmeleri yapın ekran kartının fakat temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.
Hocam nedense hala aynı hatayı alıyorum
Birde hocam geceleyin sizi rahatsız etmeyeyim iyi akşamlar bende uyuyacağım

Son düzenleme:
Tamamdır hocam.

Hocam nedense hala aynı hatayı alıyorum.
Bir de hocam geceleyin sizi rahatsız etmeyeyim iyi akşamlar bende uyuyacağım.

Hocam biraz geç gördüm kusura bakmayın minidump dosyasını tekrar paylaşma imkanınız var mı bir de düşünceli olduğunuz için teşekkürler de uyumam daha ben (2 gibi yatarım)

Hocam biraz geç gördüm kusura bakmayın minidump dosyasını tekrar paylaşma imkanınız var mı bir de düşünceli olduğunuz için teşekkürler de uyumam daha ben (2 gibi yatarım)

Hocam şu an bilgisayarı kapattım ve uyuyacağım da lütfen kusuruma bakmayın yarın size 4 civarında atsam sıkıntı olur mu kusuruma bakmayın.

Teşekkürler hocam.

Önemli değil iyi günler sorununuz çözülmezse lütfen yazmaktan çekinmeyin çözülürse ise çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim .

Teşekkürler hocam.

Hocam ekran kartınız nedir?

Teşekkürler hocam.

https://www.nvidia.com/tr-tr/software/nvidia-app/ hocam bu web sitesinden NVIDIA App uygulamasını indirin oradan kurun işte açın programı (yükseltme de yap diyebilirsiniz) oyun içinse Game Ready Studio için kullanacaksanız Studio deyin ve yükle deyin bitti.

Son düzenleme:
hocam oyuncu laptopu gtx 1650
ama game ready indirili zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…