Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdır hocamUmarım hocam NVIDIA App uygulamasından güncelleştirmeleri yapın ekran kartının fakat temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.
Hocam nedense hala aynı hatayı alıyorumUmarım hocam NVIDIA App uygulamasından güncelleştirmeleri yapın ekran kartının fakat temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.
Birde hocam geceleyin sizi rahatsız etmeyeyim iyi akşamlar bende uyuyacağım
Son düzenleme:
Sadece_Emir
Uzman
Tamamdır hocam.
Hocam nedense hala aynı hatayı alıyorum.
Bir de hocam geceleyin sizi rahatsız etmeyeyim iyi akşamlar bende uyuyacağım.
Hocam biraz geç gördüm kusura bakmayın minidump dosyasını tekrar paylaşma imkanınız var mı bir de düşünceli olduğunuz için teşekkürler de uyumam daha ben (2 gibi yatarım)
Hocam biraz geç gördüm kusura bakmayın minidump dosyasını tekrar paylaşma imkanınız var mı bir de düşünceli olduğunuz için teşekkürler de uyumam daha ben (2 gibi yatarım)
Hocam şu an bilgisayarı kapattım ve uyuyacağım da lütfen kusuruma bakmayın yarın size 4 civarında atsam sıkıntı olur mu kusuruma bakmayın.
Sadece_Emir
Uzman
Hocam şu an bilgisayarı kapattım ve uyuyacağım da lütfen kusuruma bakmayın yarın size 4 civarında atsam sıkıntı olur mu kusuruma bakmayın.
Hocam estağfurullah ne kusuru düşünmeniz yeter yarın bilgisayara geçersem yanıt veririm size.
Yeni klasörHocam estağfurullah ne kusuru düşünmeniz yeter yarın bilgisayara geçersem yanıt veririm size.
attım hocam bu arada iyi günler hocam
Sadece_Emir
Uzman
Yeni klasör
Attım hocam bu arada iyi günler hocam.
Size de iyi günler hocam hemen kontrol ediyorum sürücüler güncel değil mi?
Hocam videoda yapmanız gerekenler tek tek anlatıyorlar uygulayabilirsiniz.
Hocam videoda yapmanız gerekenler tek tek anlatıyorlar uygulayabilirsiniz.
Teşekkürler hocam
Sadece_Emir
Uzman
Önemli değil iyi günler sorununuz çözülmezse lütfen yazmaktan çekinmeyin çözülürse ise çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim
Hocam ekran kartınız nedir?
https://www.nvidia.com/tr-tr/software/nvidia-app/ hocam bu web sitesinden NVIDIA App uygulamasını indirin oradan kurun işte açın programı (yükseltme de yap diyebilirsiniz) oyun içinse Game Ready Studio için kullanacaksanız Studio deyin ve yükle deyin bitti.
Son düzenleme:
hocam oyuncu laptopu gtx 1650Önemli değil iyi günler sorununuz çözülmezse lütfen yazmaktan çekinmeyin çözülürse ise çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
Hocam ekran kartınız nedir?
https://www.nvidia.com/tr-tr/software/nvidia-app/ hocam bu web sitesinden NVIDIA App uygulamasını indirin oradan kurun işte açın programı (yükseltme de yap diyebilirsiniz) oyun içinse Game Ready Studio için kullanacaksanız Studio deyin ve yükle deyin bitti.
ama game ready indirili zaten
Sadece_Emir
Uzman
Hocam oyuncu laptopu GTX 1650.
Ama Game Ready indirili zaten.
Heee 1650 ise işler değişir vay be uzun zaman geçirdim o ekran kartıyla neyse sorun hala çözülmedi mi? Ya da mavi ekran mı yediniz tekrardan.