M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 24 Ocak 2026 #1 Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz?
Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz?
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 25 Ocak 2026 #41 Sadece_Emir dedi: Hocam ekran kartı sürücülerinizde bir sorun var aygıt yöneticisi>görünüt bağdaştırıcılarının yanındaki oka tıklayınca neler çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki. Sadece_Emir dedi: GTX 1650'ye sağ Click sürücüyü güncelleştir otomatik güncelle. Genişletmek için tıkla... En iyi sürücüler yüklü diyor. Sadece_Emir dedi: GTX 1650'ye sağ Click sürücüyü güncelleştir otomatik güncelle. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan dolayı mı acaba? Dosya Ekleri 17693596745067688240834685226876.webp 3,9 MB · Görüntüleme: 20 Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Hocam ekran kartı sürücülerinizde bir sorun var aygıt yöneticisi>görünüt bağdaştırıcılarının yanındaki oka tıklayınca neler çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki. Sadece_Emir dedi: GTX 1650'ye sağ Click sürücüyü güncelleştir otomatik güncelle. Genişletmek için tıkla... En iyi sürücüler yüklü diyor. Sadece_Emir dedi: GTX 1650'ye sağ Click sürücüyü güncelleştir otomatik güncelle. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan dolayı mı acaba?
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 25 Ocak 2026 #42 maystro dedi: Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki. En iyi sürücüler yüklü diyor. Hocam bundan dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstünde boşbir yere tıklayıp sağ clickleyipğ daha fazla seçenek göstere tıklayıp NVIDIA denetim masasını açar mısınız? maystro dedi: Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki. En iyi sürücüler yüklü diyor. Hocam bundan dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam değil. Artı 0 Eksi
maystro dedi: Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki. En iyi sürücüler yüklü diyor. Hocam bundan dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstünde boşbir yere tıklayıp sağ clickleyipğ daha fazla seçenek göstere tıklayıp NVIDIA denetim masasını açar mısınız? maystro dedi: Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki. En iyi sürücüler yüklü diyor. Hocam bundan dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam değil.
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 25 Ocak 2026 #43 Sadece_Emir dedi: Hocam masaüstünde boşbir yere tıklayıp sağ clickleyipğ daha fazla seçenek göstere tıklayıp NVIDIA denetim masasını açar mısınız? Yok hocam değil. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Hocam masaüstünde boşbir yere tıklayıp sağ clickleyipğ daha fazla seçenek göstere tıklayıp NVIDIA denetim masasını açar mısınız? Yok hocam değil. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 25 Ocak 2026 #44 maystro dedi: Açtım hocam. Genişletmek için tıkla... Abi (yaşınıza şimdi baktım kusura bakmayın) ekran yönetim moduna tıklayıp Optimus der misiniz? Artı 0 Eksi
maystro dedi: Açtım hocam. Genişletmek için tıkla... Abi (yaşınıza şimdi baktım kusura bakmayın) ekran yönetim moduna tıklayıp Optimus der misiniz?
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 25 Ocak 2026 #45 Sadece_Emir dedi: Abi (yaşınıza şimdi baktım kusura bakmayın) ekran yönetim moduna tıklayıp Optimus der misiniz? Genişletmek için tıkla... Abi demenize gerek yok hocam ve sadece burası çıkıyor Dosya Ekleri 17693600935876333759953669621753.webp 5,5 MB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Abi (yaşınıza şimdi baktım kusura bakmayın) ekran yönetim moduna tıklayıp Optimus der misiniz? Genişletmek için tıkla... Abi demenize gerek yok hocam ve sadece burası çıkıyor
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 25 Ocak 2026 #46 maystro dedi: Abi demenize gerek yok hocam ve sadece burası çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam NVIDIA App yüklü değil mi? Artı 0 Eksi
maystro dedi: Abi demenize gerek yok hocam ve sadece burası çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam NVIDIA App yüklü değil mi?
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 25 Ocak 2026 #47 Sadece_Emir dedi: Tamamdır hocam NVIDIA App yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraktım hocam ve ekran gitmedi Sadece_Emir dedi: Tamamdır hocam NVIDIA App yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Yüklü hocam Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Tamamdır hocam NVIDIA App yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraktım hocam ve ekran gitmedi Sadece_Emir dedi: Tamamdır hocam NVIDIA App yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Yüklü hocam
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 25 Ocak 2026 #48 maystro dedi: Devre dışı bıraktım hocam ve ekran gitmedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım). Artı 0 Eksi
maystro dedi: Devre dışı bıraktım hocam ve ekran gitmedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım).
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 25 Ocak 2026 #49 Sadece_Emir dedi: Tamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım). Genişletmek için tıkla... Sorunsuz açıldı hocam maystro dedi: Sorunsuz açıldı hocam Genişletmek için tıkla... Yok hocam tekrardan verdi Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Tamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım). Genişletmek için tıkla... Sorunsuz açıldı hocam maystro dedi: Sorunsuz açıldı hocam Genişletmek için tıkla... Yok hocam tekrardan verdi
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 25 Ocak 2026 #50 maystro dedi: Sorunsuz açıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama hocam kontrol amaçlı bir NVIDIA App uygulamasını açıp oradan sürücüler>indir>temiz kurulum>indir yapar mısınız inene kadar bekleyin başka hiçbir program açık olmasın inince zaten tekrar yeniden başlatacağız yine sorunsuzsa iş bitmiştir. maystro dedi: Yok hocam tekrardan verdi. Genişletmek için tıkla... neyse hocam moral bozmak yok yukarıda verdiklerimi yapın bir de. Artı 0 Eksi
maystro dedi: Sorunsuz açıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama hocam kontrol amaçlı bir NVIDIA App uygulamasını açıp oradan sürücüler>indir>temiz kurulum>indir yapar mısınız inene kadar bekleyin başka hiçbir program açık olmasın inince zaten tekrar yeniden başlatacağız yine sorunsuzsa iş bitmiştir. maystro dedi: Yok hocam tekrardan verdi. Genişletmek için tıkla... neyse hocam moral bozmak yok yukarıda verdiklerimi yapın bir de.