Detaylar
Kim cevapladı?Hocam ekran kartı sürücülerinizde bir sorun var aygıt yöneticisi>görünüt bağdaştırıcılarının yanındaki oka tıklayınca neler çıkıyor?
Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki.
GTX 1650'ye sağ Click sürücüyü güncelleştir otomatik güncelle.
En iyi sürücüler yüklü diyor.
GTX 1650'ye sağ Click sürücüyü güncelleştir otomatik güncelle.
Hocam bundan dolayı mı acaba?
Dosya Ekleri
Sadece_Emir
Uzman
Hocam gönderdiğiniz videodaki adımları tekrardan yapayım gözden kaçan bir şey olabilir belki.
Hocam masaüstünde boşbir yere tıklayıp sağ clickleyipğ daha fazla seçenek göstere tıklayıp NVIDIA denetim masasını açar mısınız?
Yok hocam değil.
Açtım hocamHocam masaüstünde boşbir yere tıklayıp sağ clickleyipğ daha fazla seçenek göstere tıklayıp NVIDIA denetim masasını açar mısınız?
Yok hocam değil.
Sadece_Emir
Uzman
Abi (yaşınıza şimdi baktım kusura bakmayın) ekran yönetim moduna tıklayıp Optimus der misiniz?
Abi demenize gerek yok hocam ve sadece burası çıkıyorAbi (yaşınıza şimdi baktım kusura bakmayın) ekran yönetim moduna tıklayıp Optimus der misiniz?
Dosya Ekleri
Sadece_Emir
Uzman
Abi demenize gerek yok hocam ve sadece burası çıkıyor.
Tamamdır hocam NVIDIA App yüklü değil mi?
Devre dışı bıraktım hocam ve ekran gitmedi
Yüklü hocam
Sadece_Emir
Uzman
Tamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım).
Sorunsuz açıldı hocamTamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım).
Yok hocam tekrardan verdi
Sadece_Emir
Uzman
Tamamdır ama hocam kontrol amaçlı bir NVIDIA App uygulamasını açıp oradan sürücüler>indir>temiz kurulum>indir yapar mısınız inene kadar bekleyin başka hiçbir program açık olmasın inince zaten tekrar yeniden başlatacağız yine sorunsuzsa iş bitmiştir.